LG 55LB870V, televizor OLED Smart 3D de 139 cm

LG 55LB870V e un LED interesant dintr-o serie foarte performantă și standul său are o formă interesantă. Nu e un televizor ieftin dar nici foarte scump (ținând cont de toate acele dotări speciale). Are o interfață destul de plăcută și cred că designul iasă cel mai ușor în evidență. Spre deosebire de multe alte televizoare, acesta vine cu tehnologie de iluminare OLED care e similară cu LED, doar că designul e mai subțire. Un televizor mare poate oferi o experiență pe măsură. E o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât un televizor și nu vor periferice suplimentare (sistem audio, media player etc).

Având în vedere ce oferă, prețul său nu e chiar așa de mare și dacă vă place să navigați pe web, și cu acesta o puteți face. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

TV-ul

TV-ul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

E un televizor al anului 2014 care impresionează cam la toate capitolele și nu cred că avea sens o imagine 4K, cât timp nu există filme la acea calitate video. Pe partea de sunet, difuzoarele oferă o putere de 50W, iar tehnologiile audio sunt peste așteptări. Pe partea de imagine are o imagine de 139 cm, rezoluție 1080p, aspect lat și tehnologie 2D-3D. Bineînțeles mai sunt multe de menționat, dar acestea sunt cele mai importante.

Porturile sale sunt multe și e normal să fie așa la un televizor Smart. Puteți conecta alte dispozitive dacă doriți dar nu e nevoie pentru că are funcții interesante și dotări pe măsură. Caracteristicile speciale sunt mult mai multe la un Smart TV decât la un TV simplu: Dual Play Ready, webOS, DLNA, WiDi, MHL, WiFi Direct, Miracast și Skype.

Plusuri: are un refresh de 1000 Hz, designul, tehnologii destul de bune, sistem audio decent, destule porturi USB și HDMI.
Minusuri: nu e cel mai accesibil televizor de 55 inci.

LG 55LB870V e o alegere bună pentru cei care vor ceva diferit și nu vor neapărat un televizor 4K. Poate un clip v-ar fi ajutat să vă faceți o idee despre designul său, dar cred că și poza de sus e destul de reușită. Nu am mai văzut serii care să arată ca și aceasta, doar că la partea de stand veți găsi cele mai mari deosebiri.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu