LG 55LB870V, televizor OLED Smart 3D de 139 cm

LG 55LB870V e un LED interesant dintr-o serie foarte performantă și standul său are o formă interesantă. Nu e un televizor ieftin dar nici foarte scump (ținând cont de toate acele dotări speciale). Are o interfață destul de plăcută și cred că designul iasă cel mai ușor în evidență. Spre deosebire de multe alte televizoare, acesta vine cu tehnologie de iluminare OLED care e similară cu LED, doar că designul e mai subțire. Un televizor mare poate oferi o experiență pe măsură. E o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât un televizor și nu vor periferice suplimentare (sistem audio, media player etc).

Având în vedere ce oferă, prețul său nu e chiar așa de mare și dacă vă place să navigați pe web, și cu acesta o puteți face. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un televizor al anului 2014 care impresionează cam la toate capitolele și nu cred că avea sens o imagine 4K, cât timp nu există filme la acea calitate video. Pe partea de sunet, difuzoarele oferă o putere de 50W, iar tehnologiile audio sunt peste așteptări. Pe partea de imagine are o imagine de 139 cm, rezoluție 1080p, aspect lat și tehnologie 2D-3D. Bineînțeles mai sunt multe de menționat, dar acestea sunt cele mai importante.

Porturile sale sunt multe și e normal să fie așa la un televizor Smart. Puteți conecta alte dispozitive dacă doriți dar nu e nevoie pentru că are funcții interesante și dotări pe măsură. Caracteristicile speciale sunt mult mai multe la un Smart TV decât la un TV simplu: Dual Play Ready, webOS, DLNA, WiDi, MHL, WiFi Direct, Miracast și Skype.

Plusuri: are un refresh de 1000 Hz, designul, tehnologii destul de bune, sistem audio decent, destule porturi USB și HDMI.
Minusuri: nu e cel mai accesibil televizor de 55 inci.

LG 55LB870V e o alegere bună pentru cei care vor ceva diferit și nu vor neapărat un televizor 4K. Poate un clip v-ar fi ajutat să vă faceți o idee despre designul său, dar cred că și poza de sus e destul de reușită. Nu am mai văzut serii care să arată ca și aceasta, doar că la partea de stand veți găsi cele mai mari deosebiri.

Te-ar mai putea interesa