LG 55LB671V, televizor Smart 3D 139 cm

LG 55LB671V face parte dintr-o serie destul de reușită și care merită încercată. Puteți alege un model mai mare cum e aceasta sau unul cu diagonală inferioară. Un televizor Smart cu imagine 3D nu e chiar ieftin și poate fi folosit cu imagine 2D. Funcția 3D e prezentă pe multe televizoare inteligente și mă refer la cele care se încadrează într-un buget peste 1500 lei, dar depinde și de ecran. Nu veți găsi televizoare LED de dimensiuni mari cu multe funcții și la un preț foarte redus. Jos am pus o poză cu un model similar, dar din clipul de la final cred că vă veți putea face o idee mai bună.

Ca și alternative, veți putea lua în considerare variantele mai mici sau mai mari oferite de seria LB671V. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Montat pe perete
Montat pe perete

Sistemul de operare WebOS e destul de interesant realizat și care poate concura cu Android. E vorba de un televizor al anului 2014 cu iluminare LED, boxe de 12 W fiecare, sunet clar II, Wireless Sound Sync, DTS, imagine 1080p, Triple XD Engine, 700 Hz etc. Lista de tehnologii e lungă atât la capitolul imagine cât și la capitolul sunet. O caracteristică importantă e rata de refresh care în acest caz e de 700 Hz. Această caracteristică reduce blurul și imaginea parcă e mai naturală.

Are un tuner TV de tip DVB-T2/C/S2 care e suficient de performant. E dotat cu tehnologie wireless, player multimedia, Slot CI+, trei porturi HDMI, trei porturi USB dar și altele. Pentru că e un televizor Smart are ceva mai multe caracteristici speciale/funcții: DLNA, MHL 2.0, WiDi, WiFi Direct, Dual Play, Cloud, Skype Ready etc.

Plusuri: toate funcțiile Smart, designul elegant, MHL, ochelari 3D incluși, MagicRemote, ecran mare și sistem audio performant.
Minusuri: nu prea sunt ținând cont de serie.

LG 55LB671V e o alegere bună pentru cei care vor un televizor al noii generații și nu unul mic. Dacă aveți o sufragerie sau un dormitor mare, e nevoie de un televizor pe măsură. Jos e o prezentare interesantă a variantei mai mici care nu oferă nimic în plus față de acesta (singura deosebire e ecranul).

Lasă un comentariu