LG 55LB670V, televizor Smart 3D de 139 cm

LG 55LB670V e o alegere bună pentru cei care vor un Smart TV performant și designul e destul de plăcut. Suportul său mi se destul de interesant și oferă o stabilitate destul de bună. Din poza de jos se poate observa că are un finisaj simplu cu ramă argintie, însă nu e cea mai unică. Spun asta deoarece sunt serii care arată cam la fel și care pot fi alternative. Oricum, nu e genul de televizor care poate fi folosit de oricine, ci doar de o persoană pasionată de tehnologie. Interfața e foarte interesantă și poate fi folosită cu ușurință deoarece e vorba de WebOS.

Pe partea de preț, pot spune că nu e chiar ieftin dacă-l comparăm cu concurența. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Un LED ca și acesta poate fi o alegere inteligentă în special că e vorba de gama 2014. Pe partea de imagine dar și pe partea de sunet are caracteristici bune: difuzoare de 12 W, imagine de 139 cm, tehnologie 2D-3D, Triple XD Engine, 700 Hz etc. Sunt foarte bune pentru un televizor ca acesta și în acest preț.

Are un tuner TV de tip DVB-T2/C/S2 și care mi se pare destul de bun. Are chiar și un player integrat, însă conținutul media poate fi redat și de pe web (există servicii sau aplicații utile). Ca și dotări speciale are: teletext 2000 pagini, Smart TV cu webOS, Skype Ready (e nevoie de cameră web), aplicați pentru a folosi telefonul ca telecomandă, DLNA, Miracast, WiDi (un fel de wireless HDMI), Dual Play etc. Funcția MHL e destul de utilă dacă vreți să vizionați filme, de exemplu, de pe un telefon fără a folosi HDMI-ul, ci doar cablul de date.

Plusuri: are WebOS, MHL 2.0, tehnologie 3D, sunet clar, aplicații și servicii online destul de bune.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

LG 55LB670V e o alegere bună pentru cei care vor eleganță în sufragerie sau în dormitor. Dacă sunteți interesați doar de caracteristici Smart și nu sunteți fan LG, puteți alege un televizor și de la un alt brand. ideea e că aveți din ce alege deoarece sunt gadgeturi la modă.

Te-ar mai putea interesa