LG 55LB630V, TV 139 cm

Dacă te interesează un televizor cu o diagonală mare de 139 centimetri (aproximat din 55 inci) atunci îți recomand acest LG 55LB630V. E un televizor perfect pentru cineva care care vrea să savureze filme Blu-ray l calitate maximă. Din păcate nu vine cu suport pentru filme 3D, însă MCI e unul de 500 Hz, deci foarte bun pentru jocuri.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că acest televizor e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un teltevizor foarte avansat din toate punctele de vedere, iar dacă o să vrei să vezi canale la calitate HD atunci acest lucru e posibil mulțumită tunerului integrat care e triplu (T2, C și S2).
Aspectiv nu arată cu mult diferit față de alte televizoare din anul 2014… normal că TV-uri LG.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu disponibilitatea wi-fi (în sensul că e integrat), softul smart (are sistem de operare webOS).
Probabil că cel mai bun lucru e ecranul mare de 139 centimetri care are o rezoluție de tip 1920×1080 pixeli care te va ajuta să vezi filme Blu-ray, dar și canale digitale (calitate 720p). Iar, refresh-ul calitativ o să te ajute și el foarte mult deoarece imaginea o să fie foarte cursivă, deci fără lag.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul mic de achiziție, că are doar dotări utile (nu vine cu 4K ori 3D, despre care știm că nu sunt chiar așa de utile), imaginea de foarte bună calitate și consumul nu prea mare de curent (în această eră modernă e important ca aparatele să consume cât mai puțin).
Ca minusuri aș menționa că nu are cameră web integrată așa încât să poți vorbi pe Skype, însă are suport pentru acest program, fiind Skype Ready.

De final pot spune despre televizorul acesta că e unul foarte avansat tehnologică și că e perfect pentru dvs dacă vreți ceva calitativ și cu un soft foarte interesant.
Despre fiabilitate (siguranță în utilizare) trebuie spus că e maximă la acest model deoarece vine de la LG – un brand cu o istorie bună în televizoare.

Te-ar mai putea interesa