LG 55LB5820, televizor Smart de 139 cm

Televizorul Smart LG 55LB5820 de 139 cm e unul destul de interesant deoarece are tehnologii de interacțiune însă pentru una e nevoie de cameră web. Deasemenea, puteți socializa prin Skype dar televizorul nu are o cameră web incorporată, deci trebuie să luați una ulterior. E nevoie să luați o cameră web ulterior deoarece nu e inclusă și ar putea fi utilă. Poate fi pus fără probleme într-o sufragerie sau chiar pe un perete. Cu siguranță, aveți nevoie de un televizor deoarece oferă un plus de experiență (poate că nu mai e nevoie să mergeți nici măcar la cinema). Îmi place cum arată și culoarea ramei îi oferă un plus de eleganță.

Nu e chiar accesibil și de aceea vă puteți îndrepta atenția către cea mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un Smart TV al anului 2014 motiv pentru care are tehnologii audio și video corespunzătoare, dar se ține cont și de preț. Sonorizarea e bună ținând cont de difuzoarele sale de 10 W și se poate opta pentru un sistem home cinema dacă vă uitați des la filme. Conținutul media poate fi redat și de pe internet deoarece software-ul televizorului vă permite asta însă dacă vreți sune 5.1, trebuie să renunțați la partea software a televizorului (fișierele sunt redate prin playerul extern).

Imaginea e 1080p dar putea fi și 4K având în vedere ce există pe piață la ora actuală. Are tuner TV performant, player multimedia, wireless și altele. Chiar și cu acele porturi ale sale, funcționalitatea acestui televizor e mai bună. Are ca și caracteristici speciale: WiFi Direct, DLNA, Miracast, recunoașterea vocii, browser web etc.

Plusuri: cred că sunt toate acele funcții Smart, designul, calitatea audio și video, porturile și are wireless.
Minusuri: rata de refresh putea fi mai mare.

Nu cred că lipsa unei tehnologii 3D e un minus pentru acest LG 55LB5820, dar poate că unii dintre voi o doriți. De aceea există serii similare care pot fi soluții la fel de bune ori chiar mai bune. Dacă nu aveți un brand favorit, puteți alegere oricare alt Smart TV iar o recomandare ceva mai performantă e acesta dar nu e singura.

Te-ar mai putea interesa