LG 55LB5800, TV Smart 139cm

Pentru cei interesați de un televizor cu diagonală mare recomand acest model LG 55LB5800 întrucât are o diagonală de 139 centimetri, iar tehnologia din el e una destul de avansată întrucât e Smart TV cu webOS, tuner digital triplu și cu dts. Din păcate nu vorbim despre un TV 4K, ci doar despre unul Full HD, dar nu cred că e nevoie de mai mult

Dacă e să ne luăm după prețul său atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor modern care e și inteligent. Pentru a vă face o oarecare părere legată de acest aparat am pus alături o imagine, iar la finalul articolului e un preview video.

Din față
Din față

Niște caracteristici interesante ar fi diagonala mare de 55 inci, prezența dts (încă mai sunt televizoare LG din 2014 care nu au așa ceva și de aceea menționez lucrul acesta), tunerul triplu și playerul multimedia. Fiind vorba despre un televizor inteligent cred că v-ați dat seama că are inclusiv porturi de rețea cum ar fi LAN și wireless (Wi-Fi-ul e integrat).
legat de soft trebuie să spun că are și browser integrat așa încât să poți intra pe site-urile preferate.

Avantajele acestui model ar fi softul inteligent, că are wireless integrat, tunerul digital capabil, consumul deloc mare de curent (63 W), ușurința în montarea pe un perete, existența WiDi (și multe altele).
Dezavantaje ar fi că refresh-ul nu e cel mai bun (MCI 100Hz), nu e 4K, nu are suport 3D (pe mine nu m-ar fi ajutat la ceva suportul 3D) și că nu are cameră Skyper (dar e Skype Ready). Nu era rău nici dacă avea sistem Android, dar cel webOS e unul destul de avansat în opinia mea și cred că e o alternativă ok… în acest moment.

Alături am pus și un clip cu un televizor din seria LB5800. Așa de final trebuie să spun că în acestă serie există modele cu suport/picior la mijloc (cum e acesta) și modele cu suport lateral, adică cu două picioare. Nu știu de ce au ales să facă așa ceva deoarece acest lucru generează confuzie.

Te-ar mai putea interesa