LG 55EG9A7V, televizor OLED Full HD

Televizorul OLED LG 55EG9A7V e unul dintre cele mai accesibile modele Smart cu ecran OLED de pe piață deoarece are imagine Full HD. Nu e obligatoriu să optați pentru un televizor 4K, poate că nu veți viziona un astfel de conținut și poate că aveți un buget limitat. Interfața e una destul de ușor de folosit cu ajutorul telecomenzii Magic Remote și se poate vedea în prezentarea de jos. Tehnologia OLED e cea mai avansată dar și cea mai scumpă. Veți observa că negrul e destul de profund, aveți senzația că ecranul ar fi oprit pe acele porțiuni.

Am pus poza de jos pentru a vedea cum arată această serie (design Blade Slim) dar și cam cât de mare e un televizor de 55 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017 chiar dacă nu are cea mai recentă generație de WebOS – 2.0. Nu cred că v-ar deranja un astfel de aspect, cred că veți aprecia foarte mult imaginea oferită și e foarte important să alegeți conținut 1080p. Puteți conecta laptopul, PC-ul, consola, un stick USB sau chiar să folosiți aplicațiile preinstalate pentru a viziona un film preferat.

Atât la capitolul imagine, cât și la capitolul sunet sunt prezente numeroase tehnologii iar cele mai importante sunt: contrast Infinit, Billion Rich Colors, Resolution Upscaler (mărește calitatea conținutului HD), Color Master Engine, Ultra Surround.

Păreri pro și contra

Poate aveți ocazia să-l luați la promoție și nu cred că veți regreta alegerea: difuzoare clare de 20W, multe caracteristici oferite de WebOS, imagine naturală, conectivitate foarte bună, design premium și fiabilitate. Atunci când optați pentru un televizor foarte scump e foarte important să luați în calcul experiența producătorului în acel domeniu, dar LG e un brand de top.

LG 55EG9A7V nu se adresează oricui și nu poate fi pus oriunde, e timpul să renunțați la vechiul televizor pentru unul mai mare și care impresionează cu ajutorul tehnologiilor de imagine și sunet. În general, televizoarele nu oferă sistem audio prea puternice deoarece difuzoarele sunt incorporate, motiv pentru care soundbar-urile ar fi un upgrade de luat în calcul.

Te-ar mai putea interesa