LG 55EA970V, televizor OLED Smart de 139 cm

LG 55EA970V nu e genul de televizor care l-ați putea pune pe perete deoarece are un suport ceva mai special. Ținând cont că e vorba de o serie precum EA970V, nu vă puteți aștepta la televizoare foarte ieftine care vi le puteți permite fără probleme. Din păcate nu e un televizor 4K, dar sincer nici nu prea există conținut 4K. Va trebuie să treacă mult timp până vom vedea mai multe filme 4K sau când vom putea juca jocuri la calitate 4K. Dacă nu vă plac televizoarele mari, atunci ar trebui să alegeți o altă serie. Spun asta deoarece fiecare serie oferă anumite dimensiuni de televizoare.

Nu e chiar ieftin dar merită încercat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Tehnologia OLED e mai avansată decât cea LED în multe privințe, iar un avantaj oferit e acela că ecranul poate fi curbat. Se poate observa și designul ceva mai îngust dar și calitatea imaginii (e mai naturală). Calitatea audio și video nu sunt oferite de dotările tehnice ci de acele tehnologii suplimentare care nu le veți găsi la televizoarele ieftine.

Chiar dacă nu impresionează prin mărime – 139 cm (în sensul că există televizoare mai mari), are cam tot ce vă puteți dori mai puțin rezoluția 4K. Pe partea de conectivitate are multe USBuri, HDMuri, wireless, LAN dar și altele. Eu vă recomand să vă conectați wireless la internet deoarece nu veți mai vedea prea multe cabluri prin jurul său. E suficient un router wireless cu semnal bun dar pentru redarea de conținut media are și tehnologii bune care iasă mai bine în evidență cu un telefon inteligent.

Din păcate nu toate telefoanele suportă Miracast sau tehnologii similare. Fiind un model cu funcții Smart, puteți naviga pe web, viziona conținut media de pe web sau citi știrile.

Plusuri: designul e unul modern, acele dotări speciale, sunet puternic și performanțele sale.
Minusuri: nu e chiar ieftin și nu are imagine 4K.

LG 55EA970V e unul dintre cele mai interesante televizoare lansate anul acesta și care merită pus într-o sufragerie mare și elegantă. Dacă nu v-ați convins că e elegant, atunci vă recomand să vizionați clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa