LG 50UK6950PLB, televizor mare argintiu cu 4K Active HDR

LG 50UK6950PLB e alt doilea model ca mărime din această serie și mi se pare potrivit ca dimensiuni pentru orice cameră mare. Discutăm de o serie interesantă care oferă destul de multe pentru un preț competitiv  și cred că sunt și variante similare pe negru dacă v-ați răzgândit. Oricum, finisajul argintiu mi se pare unul modern și se asortează cu orice mobilier deschis la culoare. 4K Active HDR îmbunătățește calitatea de vizionare, imaginile devine mai luminoase, colorate, scenele au un negru profund și contrastul e destul de mare.

Nu toți producătorii oferă televizoare cu ramă argintie și un picior semicircular, dar piciorul poate fi înlăturat la montarea sa pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Claritatea imaginii e dată de multe tehnologii superioare: HDR, TM100 (TruMotion 100), HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, procesor Quad Core, Dynamic Colour Enhancer, True Colour Accuracy, 4K Upscaler, Noise Reduction, Dynamic Tone Mapping. Sunt destul de multe și e nevoie de fiecare pentru a obține o imagine plăcută, cât mai apropiată de realitate.

Fiecare televizoare are un player multimedia incorporat pentru rula filme sau alte tipuri de fișiere media direct de pe un hard disc extern sau stick de memorie. Astfel nu trebuie să țineți laptopul sau PC-ul aproape de televizor, adică să-l conectați cu HDMI la TV.

Păreri pro și contra

O imagine de calitate e dată și de un panou foarte bun, dar nu trebuiesc neglijate nici tehnologiile de care vă ziceam mai sus. Sistemul audio propriu e superior altor serii, iar dacă vreți ceva mai mult putere, puteți conecta unul wireless. Prezența tehnologiei bluetooth oferă multe beneficii, iar una dintre ele e că vă oferă posibilitatea folosirii telecomenzii Smart – Magic Remote. Conectivitatea acestui televizor e ceva mai bună decât la altele, deci nu vă puteți plângă că-i lipsește ceva.

LG 50UK6950PLB oferă aceleași dotări ca cel mai mare din serie, deci nu trebuie să cheltuiți mult pentru a vă bucura de o imagine mai naturală. Bineînțeles, mai e de lucru pentru că nu e cel mai avansat panou și segmentul de top e reprezentat de OLED-uri.

Te-ar mai putea interesa