LG 50PZ570

Televizorul cu plasmă 3D LG 50PZ570 vine ca o alternativă mai capabilă la 50PV250. L-ar recomanda claritatea imaginii, suportul 1080p, tunerul digital DVB-C integrat, playerul multimedia, conexiunile de rețea și suportul NetCast, dar și pentru rețele sociale populare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e caracteristic unui televizor premium.

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

LG 50PZ570 e un TV cu tehnologie plasma 3D și e un Smart TV. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W fiecare și niște caracteristici oarecum impresionante cum ar fi voce clară 2, reglare inteligentă a volumului 2, infinite 3D surround, sistemul surround și Dolby Digital. Ecranul are o diagonală de 50 inci, adică 127 centimetri și poate afișa imagini de calitate Full HD. Legat de imagine și ecran ar trebui menționat faptul că are un contrast dinamic de 3 milioane la 1, rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli (de aceea are suport 1080p), aspect imagine 16 pe 9, conversie 2D în 3D și câteva caracteristici superioare (THX, ISF Ready, 24p Real Cinema, 600 herți, 3D XD Engine, Picture Wizard 2 și altele). Ca orice alt TV și acesta are tuner digital și player multimedia. Tunerul digital e de tip DVB C și DVB T. Playerul multimedia e destul de capabil în a reda mp3, jpeg și DivX HD, dar sunt de părere că nu va avea probleme nici cu redarea fișierelor mkv. Ca și conexiuni are conexiuni de rețea (LAN și e Wireless Ready), HDMI, USB și altele. Are undeva la 42 de kilograme, iar ca niște caracteristici generale speciale ce ar trebui menționate sunt suportul NetCast, pentru rețele sociale (Facebook, Skype etc) și DLNA-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e de cea mai bună calitate posibilă (refresh de 600 herți și suport FullHD), are tuner pentru vizionarea programelor TV HD, are suport pentru Internet și cele mai noi conexiuni posibile.
Contra: e cam scump și greu de montat datorită greutății de peste 40 kilograme.

Preţuri (cel mai mic preţ)

3999 lei e prețul aproximativ al acestei plasme și are tot ce e mai nou în ea, dar are și un preț pe măsura dotărilor. 50PV250 e o alternativă mult mai ieftină și recomandată de faptul că nu are atâta tehnologie de ultimă generație la bord și asta s-ar vedea în meniurile mai simpliste.

Concluzie

Plasma LG 50PZ570 e pentru cei care vor cea mai bună claritate a imaginii posibile și vor să se bucure și de avantjul de a avea Internet pe televizor.

Te-ar mai putea interesa