LG 50PV250

Dacă eşti pasionat de televizoarele mari atunci televizorul cu plasmă LG 50PV250 ar fi pentru tine deoarece are o diagonală de 127 de centimetri (ca 50PK550), adică 50 de inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă faptul că are un ecran mare, o imagine foarte cursivă, suport full HD, player multimedia, tuner şi multe alte caracteristici utile.

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

LG 50PV250 este un televizor cu tehnologie plasmă care stă destul de bine pe parte acustică. Pe partea audio are două difuzoare de 10W fiecare şi trebuie menţionate neaparat caracteristicile superioare de sunet cum ar fi volumul auto, Dolby Digital Decoder, Voce Clară 2 şi Infinite Sound. Ecranul lui LG 50PV250 are aproximtiv o diagonală de 127 centimetri şi afişează o imagine de calitate Full HD. Datorită faptului că este un TV cu plasmă, luminozitatea e de 1500 candele pe metru pătrat (de vreo 3 ori mai mare decât a televizoarelor normale), iar contrastul dinamic e de 3 milioane la 1. Imaginea acestei plasme are câteva caracteristici mai speciale cum ar fi reducerea zgomotului digital (pentru programele non digitale sau non HD), Real Cinema 24p, câmp de 600 Hz şi Dual XD Engine. Are integrate un tuner digital (doar DVB terestru) şi un player pe USB care va reda o multitudine de formate multimedia.
Stă destul de bine pe partea de porturi deoarece are două HDMI-uri, USB (util playerului), D-Sub şi altele. Greutatea lui LG 50PV250 este destul de mare (cântăreşte vreo 30 kilograme) deoarece are şi o diagonală impresionantă… până la urmă e un televizor cu plasmă de la LG. Ca orice televizor premium de la LG şi acest 50PV250 LG are Simplink şi suport pentru un hard extern de pe care pot fi redate fără probleme inclusiv fişiere mkv, jpg, mp3 şi altele.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte perfomant, imaginea e foarte cursivă, are tuner digital şi player pe USB care suport un hard extern. Are şi caracteristica Simplink care e destul de utilă pentru cei care sunt sătui de o mulţime de telecomenzi. Astfel, poţi controla dispozitivele LG compatibile Simplink conectate la HDMI-urile televizorului printr-o singură telecomandă – telecomanda lui 50PV250.
Contra: preţul e cam piperat, iar televizorul e cam greu de transportat.

Preţuri

Momentan cel mai mic preţ pentru 50PV250 e de 2599 lei. LG 50PK550 ar fi un televizor cu plasmă LG care să fie destul de asemănător cu cel prezentat în acest review.

Concluzie

Dacă vrei o plasmă de ultimă generaţie atunci un televizor cu plasmă LG 50PV250 ar fi ideal pentru tine. Dacă eşti de părere că e prea scump atunci ar trebui să te uiţi la un LG 50PK550 care e ceva mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 50PV250”

  1. Detine cineva acest model de tv? Pe unele site-uri am vazut ca este specificat ca ar detine si tuner dvb-c… Este adevarat?

  2. Eu l-am luat de la emag si nu era specificat pe site ca are DVB C, dar acasa cand a ajuns am vazut ca are. Mine imi este inutil tunerul de DVB-C pt ca tot a trebuit sa iau receptor de la RDS deoarece reteaua lor e cam veche in orasul meu.

  3. @gabi: În general toate televizoarele care au DVB-T au și DVB-C. Prodcătorii și vânzătorii uită să treacă toate conexiunile (cum ar fi DVB-C și RF).

  4. Multumesc mult pentru raspunsuri. Am si eu un decodor hd de la rds si unul digital, care sunt deja in folosinta… de aceea imi trebuia un tv cu tuner dvb-c. Probabil ca-l voi lua tot de la emag. Sper sa nu am surprize. Multumesc inca o data!

Comentariile sunt închise.