LG 50PT353/351

Dacă ești microbist, o persoană care se joacă mult pe consolă ori un cinefil atunci un televizor cu plasmă LG 50PT353/351 ar fi ideal pentru tine deoarece are 127cm, e HD Ready și deoarece imaginea e de cea mai bună calitate. Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu îl face prea scump, iar fiabilitatea e pe măsura prețului, adică foarte bună. Garanția vine în susținerea fibilității deoarece e de 2 ani și poate fi mărită la maxim 4 ani contra unei sume de maxim 229 lei.

Poze

Din față
Are foarte multe porturi

Specificaţii tehnice

LG 50PT353 are un ecran de 50 inci și iamginea afișate e de calitate HD datorită rezoluției maxime de 1024 pe 768 pixeli. Poate că vă preocupă faptul că nu e 1080p, dar trebuie să știți că de la câțiva metri nu o să mai vedeți vreo diferență între HD și Full HD. Playerul integrat poate reda filmulețe de tip DivX HD și imagini de pe memoriile USB ori hardurile externe conectate la portul USB 2.0. Are două porturi HDMI cu facilitate Simplink care presupune că o să puteți controla cu telecomanda televizorului și alte dispozitive compatibile Simplink conectate la HDMI-urile televizorului. Alături vedeți cum merg jocurile pe 50PT353.

Păreri pro şi contra

Pro: 50PT353 are un design ergonomic, imaginea are 600 herți, prețul nu e mare, are o diagonală foarte mare, iar playerul integrat e destul de capabil (în momentul de față nu știu dacă poate reda mkv). Contra: nu e nimic specificat de DVB-T sau DVB-C, dar fiind vorba de un televizor scump mă gândesc că are așa ceva (din păcate prezența unui tuner digital nu garantează faptul că televizorul poate reda posturi digitale deoarece la majoritatea firmelor de cablu încă mai ai nevoie de un decodor de la ei). Din păcate are o greutate de circa 20 de kilograme și un consum de peste 150W, dar calitatea iamginii vine la un preț.

Concluzie

Plasma LG 50PT353/351 e un model de anul trecut care e foarte popular datorită prețului său și dotărilor. Deoarece e plasmă cred că o veți aprecia dacă sunteți un gamer deoarece plasmele sunt preferatele gamerilor datorită refresh rate-ului foarte bun. Alături e și un preview la acest televizor postat în speranța că o să vă familiarizați mai bine cu el. De asemenea în clip sunt prezentate principalele funcții ale televizorului 50PT353 și porturile sale.

Te-ar mai putea interesa