LG 50PN4500, plasma de 127 cm cu 600 Hz

Poate că o plasmă precum LG 50PN4500 e o alegere mai bună decât un LED deoarece în același buget, imaginea e mai clară datorită ratei de refresh ridicate, astfel imaginea e clară chiar dacă imaginea se schimbă brusc ori vă jucați un joc. Cu cât acea rată de refresh e mai mare cu atât imaginea e mai realistă și se observă mai bine în filmele 1080p. designul e același ca și la restul modelelor de la acest producător motiv pentru care din această privință poate fi confundat cu un LED. Nu e vorba de un Smart TV și nci nu vred că veți găsi un așa model în acest preț (luând în considerare și diagonala). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată acest model și sunt și alte modele care arată similar, dar diagonala și caracteristici de imagine diferă.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Tehnologie de iluminare e plasmă, astfel imaginea prezintă un negru mai profund (imaginea e mai realistă). Dar nu trebuie neglijat nici rata de refresh mare – de 600 Hz. Nu cred că sunt televizoare cu 600 Hz ori 400 Hz în acest preț. Rezoluția e cea FullHD că doar are o diagonală de 50 inci. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare și sunet clar II. Are și alte caracteristici și tehnologii dar nu le voi enumera deoarece le găsiți și la alte modele LG.

Ca și dotări are o mulțime de porturi, player integrat și tuner TV. Tunerul TV poate recepționa posturi HD și a devenit standard pentru toate televizoarele noi – DVB-T/C. Având în vedere că nu este un Smart TV, are doar un USB și două HDMI-uri. Caracteristicile speciale sunt puține deoarece nu e un televizor prea deosebit, ci unul clasic dar cu plasmă. Adică, se adresează celor pasionați de filme/seriale, jocuri ori vor un televizor mare pentru vizionarea emisiunilor preferate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are 600 Hz, diagonală mare, design elegant, destule porturi, sonorizare puternică și clară.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest televizor LG 50PN4500 poate fi o alegere bună dacă nu țineți la tehnologia LED și vreți o imagine cu negru mai pronunțat și nu albicioasă ca la LED-uri. Având în vedere că are o diagonală de 50 inci, e bine să-l puneți într-o sufragerie sau o altă cameră la fel de spațioasă. Astfel va ieși ușor în evidență iar dacă nu vreți să alegeți o măsuță pentru el, vă recomand un suport pentru perete.

Te-ar mai putea interesa