LG 50PA6500

Acest televizor cu plasmă LG 50PA6500 e unul de 127 cm, cu rezoluție Full HD, cu capabilități 3D (dar nu face conversie din 2D în 3D), rată de refresh foarte bună și contrast impresionant. Plasmele sunt recomandarea mea pentru cei care vor imagini mai clare cu nuanțe de negru mai profunde și deci contrastul e perfect. Spun asta pentru LCD-urile în general prezintă imagini puțin mai deschide (nuanțe de alb), dar și acelea au alte avantaje. Un 42LS5600 e alternativă perfectă deoarece e puțin mai accesibil datorită diagonalei mai mici. Se pate spune că e chiar mai ieftin decât un eventual model LED de 50 inic (127 cm). Acest 50PA6500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată precum cele LED și e la fel de subțire. Deci putem spune că e o alternativă bună la un LED.

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul său vine cu tehnologie avansată și are o diagonală decentă chiar și pentru cei mai pretențioși – 127 cm. Chiar dacă nu e un model 3D e capabil 3D (3D ready) deci aveți nevoie de un player corespunzător care va face acea conversie. Pe partea de audio vine cu două boxe de 10 W fiecare, virtual surround, egalizator etc. Având în vedere că este un TV, are tuner digital DVB-T, redare video PAL/SECAM și intrare pentru antenă. Poate fi folosit ca și un monitor pentru PC datorită intrării VGA. Restul porturilor sunt după cum urmează: un USB, trei HDMI-uri, RS-232 dar și altele.

LG 50PA6500 prezintă și mulțime de caracteristici speciale cum ar fi: Picture Wizard II, Quick View, Closed Caption etc. Cu acesta veți economisi bani și spun asta pentru că varianta TV+player 3D e mai ieftină și nu veți de greș. Puteți opta chiar și pentru un Egreat 3D cu Android și veți avea chiar și un Smart TV cu internet.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: opțiuni pentru consum redus energie, capabil 3D cu ajutorul unui media player 3D sau DVD/BD player 3D, are un design plăcut, e nou și e ideal pentru cei care vor nuanțe de negru mai profunde.

Minusuri: nu are ieșire pentru căști.

Concluzie

Acest LG 50PA6500 e un model performant lansat anul acesta alături de multe alte modele. Dacă aveți un buget generos și doriți să faceți o alegere bună (inteligentă), alegeți-l pe acesta iar cu timpul vă luați și un media player sau DVD/BD player (în funcție de preferințe) care face acea conversie.

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „LG 50PA6500”

 1. Buna ziua!
  Am intrebat pe pagina oficiala un reprezentant de la LG daca folosind un player multimedia 3D pot vedea filme 3D pe televizorul 50PA6500si amprimit raspunsul ca nefiind un tv 3D nu se poate.Care este adevarul(pe cine sa cred)fara a va imputa dvs.ceva.Multumesc!

 2. Televizorul nu e 3D, ci 3D Ready. Confuzia s-a făcut deoarece pe cutie scria 3D, la fel și pe site la LG, deși nu e 3D. Probabil că în alte țări există modelul acesta (cu acest cod) în variantă 3D, dar în România nu e 3D.

 3. Revin cu intrebarea,daca este 3D ready la ce imi foloseste?Pot sau nu sa vad continut 3D folosind playerele multimedia 3 D?

 4. Poți vedea filme 3D. Singura diferență e că dacă ai un film 2D nu o să îl poți vedea în 3D deoarece nu are convertor 2D în 3D.

 5. Salut!
  @ Chertes Marcel: Am cumparat si eu un asemenea TV. Spune-mi, te rog, daca ai incercat TV cu player 3D. Multumesc!

 6. Salut,ca sa vad filmele 3D cu un media player imi trebuiesc ochelari LG sau sau pot folosi si alt model?Multumesc

 7. Salut am o intrebare nu stiu cum sa dezactivez reclama smart care tot imi apare si nu stiu cum sa o dezactivez tot imi apare la o dif de cateva secunde Multumesc

Comentariile sunt închise.