Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 49UK6400PLF, televizor Smart cu 4K Upscaler

Televizorul numit LG 49UK6400PLF face parte din noua generație 4K care oferă o imagine superioară din toate punctele de vedere dar și un sunet bogat. O rezoluție mai mare presupune că va oferi mai multe detalii și sursa conținutului media ales are o oarecare importanță. Designul televizorul e modern pentru că discutăm de un finisaj maro închis și pentru a avea o comodă liberă, se instalează pe perete cu un suport special. Are preinstalat WebOS 3.5 care e un software avansat și poate fi folosit ușor cu telecomanda specială Magic Remote de la acest brand.

Din poze se vede că are un picior semirotund care oferă o bună stabilitate televizorului și arată mai bine cu acesta decât cu unul clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

În primul rând când alegeți un televizor, asigurați-vă ca acel model să aibă tehnologie HDR, dar și acestea pot fi de mai multe tipuri. Atunci când alegeți un gadget de la un brand atât de popular, de fapt alegeți un gadget cu tehnologii noi și competitive.

Caracteristicile superioare de imagine pot fi ceva mai multe sau avansate dacă discutăm de serii mai scumpe, dar eu consider că cele de pe acesta sunt mulțumitoare: HDR Effect, 4K Upscaler, Wide Colour Gamut, 4K Active HDR etc.

Păreri pro și contra

Totul se mișcă rapid pentru că are un procesor cu 4 nuclee și discutăm de o serie nouă – gama 2018. Magazinul de aplicații e destul de ușor de accesat pentru a instala alte aplicații pe lângă cele deja preinstalate. Browserul web e interesant pentru cei care nu vor să folosească telefonul pentru că ecranul e mult mai mare la televizor și se poate bloca accesul la anumite site-uri. Poate fi folosit playerul integrat pentru redarea conținutului de pe un stick și suportă chiar și unele subtitrări, dacă e cazul.

LG 49UK6400PLF impresionează la mai toate capitolele și o parte din concurență nu oferă decât telecomanda Smart pentru că nu prezintă conectivitate bluetooth. Totuși, telefonul poate deveni o bună telecomandă cu aplicația corespunzătoare (LG TV Plus, în cazul televizoarelor LG cu WebOS).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu