LG 49UK6200PLA, televizor Smart cu WebOS și 4K Active HDR

Televizorul Smart LG 49UK6200PLA e o alegere de buget și chiar nu aș alege ceva mai ieftin pentru că nu veți simți cu adevărat experiența 4K. Anumite tehnologii sunt foarte importante pentru a vă bucura de televizor, iar voi puteți vedea că concurența e foarte puțină. În general, seriile cu număr ceva mai mare în denumire au caracteristici mai bune și această regulă o respectă mai toate brandurile. Acum depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți, însă partea Smart e aceeași pentru că e vorba de aceeași versiune.

Noua generație pare a fi mai bine dotată decât precedenta și mă refer la seriile cu același preț de lansare. Oricum, nu merită să le comparăm cu anterioarele care și așa nu mai sunt disponibile și nu cred că cineva le mai consideră atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Observ că pe partea de sonorizare sunt câteva îmbunătățiri și difuzoarele de 20 W trebuie să fie standard pe mai toate televizoare care au cel puțin 100 cm. Nu o să simțiți experiența cinematografică dacă nu alegeți un film cu o calitate superioară și anumite aplicații oferă conținut video 4K. Ideea e că o imagine 4K nu se compară cu una scalată la 4K, totuși e mult mai bine decât la un televizor fără Upscaler.

Prea multe nu se pot spune despre playerul multimedia incorporat și porturile sale, pentru că sunt aceleași de la o generație la alta. Poate că v-ați obișnuit de ele și nici nu credeți că le veți folosi pe viitor deoarece nu e nevoie de periferice suplimentare.

Păreri pro și contra

Diferența majoră între serii o fac tehnologiile incorporate, care sunt multe și depinde de buget și chiar diagonală. În general se respectă specificațiile dacă fac parte din aceeași serie, doar că cele mai mari ecran aduc după sine un sistem audio mai puternic și poate un panel îmbunătățit. La varianta de sus e vorba de un IPS 4K care e foarte lăudat de toți utilizatorii și efectul oferit de 4K Active HDR chiar face diferența, imaginea are culori mai bogate, luminozitate superioară fără a afecta contrastul și altele.

LG 49UK6200PLA impresionează la capitolul calitate și nu doar prin imagine, ci și prin sunet și construcție.

Lasă un comentariu