LG 49UJ670V, televizor Smart 4K gri cu stativ curbat

Televizorul Smart LG 49UJ670V e unul model 4K cu design premium, adică are anumite caracteristici care iasă ceva mai bine în evidență: culoare gri, stativul curbat margini înguste și construcție slim. E și normal să arate diferit față de seriile mai accesibile pentru a le putea diferenția mai ușor. Orice televizor poate fi montat pe perete indiferent de dimensiuni sau design. Pot fi televizoare de dimensiuni reduce care sunt precum monitoarele, dar nu cred că interesează pe nimeni astfel de televizoare.

Această serie e destul de elegantă datorită finisajelor pe gri metalizat și în realitatea e puțin mai deschis la culoare decât în prezentarea oficială (cea de la final). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele din gama 2017 arată mult mai bine decât cele din trecut și nici nu cred că mai sunt modele cu WebOS mai vechi de 3.5. E foarte important să alegeți modele cât mai noi deoarece tehnologiile noi chiar fac diferența și se poate vedea la conținutul 4K. Chiar dacă filmele sau emisiunile nu au rezoluție maximă, tehnologia 4K Upscaler va îmbunătății calitatea conținutului.

Tehnologiile de imagine sunt numeroase și foarte importante atunci când vă interesează calitatea, deoarece specificațiile tehnice sunt cam aceleași.

Păreri pro și contra

LG 49UJ670V e mult mai performant decât alte serii și se poate observa din nume că e vorba de o serie mai avansată. Pot spune că diferențele nu sunt așa de mari între două serii apropiate ca preț, dar depinde și ce vă doriți. Veți observa că are decodoare HEVC (numit și H.265) și VP9 care vă permit să redați conținut de calitate – Blu-ray 4K. Chiar și playerul multimedia poate deveni destul de util dacă nu vreți să conectați laptopul/PC-ul la televizor, dar e mai simplu cu un abonament la Netflix deoarece oferă conținut 4K.

Telecomanda Magic Remote nu e inclusă pachetul multor televizoare și nu înțeleg de ce nu o includ, că și așa e foarte ieftină. Nu aveți cum să optați pentru o versiune mai veche deoarece e disponibilă doar varianta creată special pentru WebOS 3.5 – AN-MR650. Veți vedea în descriere acelui accesoriu care sunt seriile suportate, dar lista aceea cuprinde toate televizoare cu WebOS 3.5 lansate anul acesta.

Te-ar mai putea interesa