LG 49UJ635V, televizor Smart 4K negru

Televizorul Smart LG 49UJ635V e un alt model 4K al serie UJ635V cu design modern pe negru. Poate că ați și observat că mai există și seria UJ634V care e similară cu aceasta, dar eu vă recomand modele cât mai noi. Bineînțeles, în funcție de disponibilitate și bugetul alocat veți alege televizorul care vă place mai mult sau care vă convine. Am ales să vi-l recomand pe acesta deoarece nu e nici cel mai mic dar nici cel mai mare din serie. Chiar dacă în pachetul televizorului nu e inclusă telecomanda Magic Remote, aceasta costă puțin ori poate e oferită cadoul în cadrul unei promoții limitate.

Dacă nu vă place stativul pentru masă, televizorul poate fi pus pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi plac televizoarele acestui brand deoarece sunt competitive, oferă cele mai bune caracteristici tehnice și sunetul e bogat. Doar un brand cu experiență în domeniu poate oferi un software Smart atât de funcțional și prietenos. E vorba de WebOS 3.5 care e prezent pe foarte multe televizoare cu ecran 4K. Doar gama 2017 are această versiune, iar televizoarele Full HD pot avea versiuni anterioare care sunt acceptabile (am văzut la câteva OLED-uri).

Calitatea sunetului e pe măsură deoarece discutăm de difuzoare Down Firing cu ieșire audio de 20W. Tot mai multe televizoare oferă difuzoare atât de puternice și nu aș alege un televizor care e inferior la acest capitol.

Păreri pro și contra

Televizoarele din generația nouă oferă tehnologii standard ceva mai bune, cum e HDR sau 4K Upscaler. Cu alte cuvinte, le vom găsi și pe modele mai accesibile și pot spune că sunt foarte importante. Bineînțeles, seriile mai avansate pot avea versiuni ceva mai bune ale acestor tehnologii (exemple de la modelul de sus: Active HDR, HDR Effect și HDR10).

LG 49UJ635V e un model cu panou LED, dar sunt panouri care se apropie de cele OLED datorită calității oferite – Nano Cell. Această tehnologie e oferită de LG și prețul ei se situează undeva între un LED și OLED. Categoric, OLED-ul reprezintă superlativul când discutăm de calitate video.

Te-ar mai putea interesa