LG 49UJ634V, televizor Smart cu 4K Upscaler

Dacă nu vă place modelele mici, atunci s-ar putea ca modelul LG 49UJ634V ar putea fi o alegere inteligentă. Ar trebui să vă îndreptați atenția spre noua gamă care vine cu WebOS 3.5. Un software mai nou oferă doar avantaje, dar și o interfață puțin îmbunătățită. Bineînțeles, un televizor 4K lansat în 2017 are tehnologie HDR care îmbunătățește claritatea imaginii și sistemul audio e suficient de bun, motiv pentru care vă luați gândul de la un sistem audio suplimentar (boxe sau soundbar).

Din poza de jos se poate vedea varianta mai mică dar care arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest televizor impresionează atât pe partea de imagine, cât și la sonorizare. Nu are difuzoare care se pot compara cu un soundar performant, dar acestea sunt de tip Down firing (sunt îndreptate în jos). Diferența de calitate se poate observa indiferent ce veți face pe el și chiar nu ar trebui sî neglijați această caracteristică.

În general, televizoarele mai mari oferă caracteristici de imagine mai bune, dar sunt serii care sunt de la 108 până la 164 cm, cum e și cea din care face parte modelul de sus. Îmi place cum arată și standul e destul de subțire, mai că nici nu iasă în evidență. Un kit de montare compatibil poate fi de folos de fiecare dată când vreți să reduceți din mobilier și să câștigați spațiu.

Păreri pro și contra

Sunt prezente destul de multe funcții și dotări pe acesta care îmbunătățesc experiența de acasă și nu văd de ce ați mai merge la cinema. Tehnologia nu mai e atât de populară, deoarece a fost detronată de ecranele curbate care oferă un câmp de vizibilitate interesant. O astfel de alegere poate costa chiar dublu, depinde de ce vreți să aibă.

LG 49UJ634V poate concura cu multe modele de la alte branduri, dar sistemul de operare nu poate fi același. Consider că prețul e foarte bun pentru ce oferă și veți observa dacă mai aveți un televizor cu care să-l comparați. Trebuie să redați un conținut media corespunzător pentru un așa ecran, dar are și acea tehnologie care mărește calitatea chiar dacă rezoluția e inferioară – Upscaler (indiferent de sursă).

Te-ar mai putea interesa