LG 49UJ620V, televizor Smart cu modul 360 View

Televizorul LG 49UJ620V e un model nou care a fost lansat anul acesta, de aceea nici nu sunt multe poze ori prezentări cu acesta. Nu cred că aș putea să-l includ în segmentul premium deoarece tehnologia HDR 4K e prezentă la destul de multe modele. Merită să alegeți un televizor cât mai mare dacă vreți să vizionați conținut media alături de prieteni ori familie. Dacă are difuzoare de cel puțin 20W, vă pot spune că e de ajuns deoarece nu trebuie să dați volumul la maxim (poate că nici nu vreți să deranjați copiii).

Nu toate seriile vin cu telecomanda specială și acest aspect e menționat și de producător (costă doar 119 lei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Cele mai importante caracteristici de imagine sunt următoarele: True Motion refresh 100, Active HDR, HDR10, HLG, Color Master Engine, 4K Upscaler, True Color Accuracy și HDR Effect. Deci majoritatea au legătură cu HDR-ul, acesta e prezent chiar și la camerele unor telefoane mobile. Diferența e ușor vizibilă între un model HDR și unul fără această tehnologie.

Ca și un televizor clasic, are un tuner TV suficient de performant pentru a putea recepționa posturi TV la calitate HD. Deci poate fi folosit ca oricare alt model, iar Netflix e singura variantă pentru televiziune la calitate 4K chiar dacă nu e ieftin.

Păreri pro și contra

Există o variantă mai mică dacă vă doriți aceleași caracteristici doar că prețul e mult mai atractiv (mă refer la cel de 43 de inci). Multe dintre caracteristicile speciale țin de WebOS 3.5, de aceea un model Non Smart nu le are. Totuși, tehnologiile ce țin de ecran și sunet merită luate în calcul atunci când comparați două serii, software-ul e software. Un sistem de operare îmbunătățește experiența la capitolul interacțiune și o telecomandă Magic Remote AN-MR650A ar fi necesară.

Chiar dacă LG 49UJ620V nu e un model OLED, calitatea imaginii e asigurată de Active HDR și 4K Upscaler (rezoluția conținutule mai mică). Jos e o prezentare a noului soft – WebOS 3.5, adică sunt enumerate principalele caracteristici și de ce să nu alegeți versiunea anterioară.

Te-ar mai putea interesa