LG 49UH6107, TV smart cu tuner HD triplu

Televizorul LG 49UH6107 se adresează celora interesați de a viziona conținut 4K din orice sursă (Internet, discuri optice sau de pe harduri externe). E un televizor ok ca imagine și performanțe, dar totuși poate fi considerat ca fiind un TV ieftin și de aceea nu trebui să comparăm imaginea sa cu cea a unui TV de 6000 lei.

Modelul 49UH6107 poate fi luat la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ca design se prezintă bine, lucru care se poate vedea din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.

Televizorul din seria UH61

Avantaje

După cum se poate vedea aici are toate porturile de care ai avea nevoie. Mai exact 3 HDMI-uri, un USB și două intrări de antenă.
În pachet e livrată o telecomandă normală.
Pentru vizionarea filmelor de pe Netflix vă puteți folosi de aplicația din sistem, iar în acest fel o să vedeți filme stabil și fără lag.
E ușor de folosit deoarece OS-ul are un launcher precum Android, iar dvs. aveți dispoziție scurtături înspre cele mai utile funcții sau aplicații.
Tunerul digital integrat în acest model e unul triplu cu DVB-T2/C/S2. În România ne este utilă doar partea DVB-C întrucât majoritatea programelor sunt pe cablu. În alte țări există DVB-T2 gratuit prin intermediul Freesat HD (UK) sau Saorview (Irlanda), dar la noi în că nu e așa ceva.
PMI-ul (Picture Mastering Index) e unul bun de 1200 fiind un indice al calității imaginii. De exemplu, la Samsung avem PQI.

Concluzii

Modelul acesta e un televizor la un preț corect și primești exact ceea ce plătești. Vine cu procesor ok (quad core) care poate face upscaling la 4K, iar softul (webOS 3) e unul care rulează fluent.
Alături e un clip cu un model de 43 inci care vine dintr-o serie similară tot UH61. Se poate vedea conținutul pachetului și cât de ușor sunt de montat picioarele… dacă vreți să-l puneți pe o măsuță. Dacă intenționați să-l puneți pe un perete atunci scăpați de montarea lor (poate fi montat prin intermediul unui suport compatibil Vesa 300×300).

Te-ar mai putea interesa