LG 49UB850V, televizor 4K cu WebOS

Televizorul LG 49UB850V e unul foarte avansat din punct de vedere vizual, dar și tehnologic deoarece vorbim despre un televizor cu rezoluție Ultra HD (3840 x 2160) și cu un soft similar Android – webOS. Ne putem da seama că e vorba despre un televizor premium și prin faptul că vine cu telecomanda magică – LG Magic Remote.
Un televizor precum acesta se adresează celora care vor un televizor în tendințe cu care să poată viziona filme 3D și 4K.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat tehnologic și care are o fiabilitate crescută. Televizoarele ieftine nu vin cu dts ori cu wireless integrat, dar acesta are to ce ți-ai dori de la un TV.

Așa arată
Așa arată

Televizorul acesta de 124 centimetri e unul care nu doar arată bine, ci are integrate diferite facilități care să-ți ușureze accesul la informație. Evident că fiind Smart TV are și browser web care te ajută să intri pe Facebook ori pe alte site-uri preferate.
Pentru vizionarea diferitelor posturi TV la calitate maximă există tuner TV digital triplu, iar acesta te va ajuta să vezi posturile la calitate HD, dar numai pe cele de la cablu.

Un TV precum acesta o să te ajute să vezi filme Blu-ray, 3D și să te joci jocuri la calitate maximă. Normal că un impact pozitiv îl are și refresh-ul de 1000Hz, dar cred că ar fi corect să precizez că e vorba despre un refresh soft. Fiabilitatea trebuie luată și ea în considerare atunci când cumpărăm un televizor, iar televizoarele celora de la LG beneficiază de o fiabilitate ridicată.
Evident că nici acest model nu e perfect deoarece nu e cu Android. Acest OS ar fi facilitat instalarea de jocuri și diferite aplicații avansate.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun și perfect pentru cineva care vrea să beneficieze de un televizor care să arate bine și să poată fi utilizat pentru filme, jocuri și browsing.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest televizor, adică foarte bine.

Te-ar mai putea interesa