LG 49UB830V, televizor Ultra HD 4K

Dacă ești interesat de un televizor cu ecran mare de 124 centimetri atunci îți recomand un model LG 49UB830V care are soft smart și rezoluție 3840 x 2160. Deci, vorbim despre un televizor super care poate fi folosit pentru vizionarea filmelor, a canalelor HD ori pentru navigat pe web. Mai mult, acest model e unul 3D, iar în pachet avem integrate și două perechi de ochelari 3D.

Despre preț pot spune că acest televizor nu e deloc scump întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În pachet sunt livrate și alte lucruri cum ar fi ochelarii 3D și acea telecomandă magică – LG Magic motion.
Alături am pus și o imagine așa încât să-ți poți face mai bine o părere despre cum arată acest model. Poți observa că e vorba despre un model care are un design caracteristic generației din 2014.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu ecranul de 124 centimetri (transformare aproximativă din 49 inci), softul inteligent, porturile de rețea (portul wireless e unul integrat așa încât să puteți conecta televizorul la internet fără fir) și cu sunetul ok.
Softul e atât de avansat încât poți viziona conținut premium, iar dacă vrei să vorbești pe Skype atunci și acest lucru e posibil deoarece vine cu suport Skype, fiind Skype Ready.
Vine cu multe porturi, iar ceva mai deosebit e WiDi-ul, adică acel port care e o alternativă wireless la HDMI. Deci, dacă ai un laptop cu WiDi atunci o să poți vedea filme pe televizor… fără a folosi un cablu.

Evident că plusurile sunt aspectul plăcut, imaginea de o calitate deosebită, costul de achiziție nu prea mare și existența unui tuner digital triplu.
Ca minus singurul lucru care îmi vine acum e că nu are Android, însă softul e unul destul de ok și cred că e mai mult decât aveți nevoie.

Dacă e să trag o scurtă concluzie atunci pot spune că acest aparat e unul modern la un preț acceptabil. Vine cu tot ce ai avea nevoie și din această cauză o să ai parte de divertisment de calitate pe el.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG 49UB830V, televizor Ultra HD 4K”

  1. -din ce am citit pe internet, nu are web os.

    nu am gasit un review ca lumea, toate parca sunt copiate de la unul la celalalt, ma intereseaza cum se descurca cu programele SD [standard definition] , ca daca mi-l cumpar n-am chef sa ma uit la imagini sparte si cu patratele si tot felul de artefacte.

  2. Salut. am un TV LG 49 UB 830V si vreau sa stiu si eu cum pot conecta tv-ul la laptop in asa fel incat sa vad filme. sa intru pe filmeonline de pe laptop si sa se vada si pe tv. mentionez ca am internet wireles in camera si tv-ul este conectat la net. as vrea daca se poate sa il conectez fara fir. cum se poate face asta si cu ce program sau..?

  3. pentru ca daca intru de pe tv pe net la filme online nu ma lasa sa deschid filmele deci nu merg vazute. asa intram de pe laptop si sa se vada si pe tv daca se poate, dar fara conexiune cu fir ca am net wireles in camera

Comentariile sunt închise.