LG 49SJ810V, televizor cu WebOS 3.5

Televizorul LG 49SJ810V nu e cel mai mare din serie pentru că e varianta de 123 cm și mai există una de 139 cm. Acesta face parte fin gama 2017, motiv pentru care are un sistem de operare actualizat, tehnologii avansate ca Nano Cell (oferă culori mai bogate, imagini mai clare datorită unghiurilor de vizibilitate largi). Cu acesta nu veți mai vedea imagini distorsionate, dar și HDR activ joacă un rol foarte important. Sistemul audio e de tip Harman Kardon și acesta e însoțit de multe alte tehnologii.

Producătorul recomandă un soundbar LG SJ8 alături de acest model, dar mie mi se pare suficient de puternic și sistemul incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice sunt peste medie, dar și tehnologiile prezente pe acesta vor fi destul de competitive. Cu siguranță, oferă o imagine mai calitate decât generațiile precedentă, însă tot nu se compară cu un OLED. Sunt tehnologii de imagine atât de avansate încât doar peste câțiva ani va exista ceva mai bun. Oricum, costul tehnologiilor scade în fiecare an și poate cândva veți avea și voi un OLED în sufragerie.

Pe partea de conectivitate are toate porturile și tehnologiile wireless necesare, dar chiar și televizoarele Smart mai accesibile au cam aceleași porturi. Costul introducerii acestor porturi e destul de mic, dar și așa nu veți folosi toate HDMI-urile. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt numeroase și nu voi face o listă cu ele pentru că sunt foarte multe.

Păreri pro și contra

Motivele pentru a-l achiziționa ar fi: Telecomanda Smart Magic Remote generația 2017, stativ de masă foarte subțire, finisajul elegant datorită culorii – argintiu, software de ultimă generație, calitate video superioară și sunet clar. Nu merită să dați prea mulți bani un sistem audio suplimentar dacă sunteți mulțumiți de cel oferit de televizor.

Sunt prezentări cu această serie deoarece e una premium la un preț competitiv, iar LG 49SJ810V e o variantă reușită și care nu costă foarte mult. Dacă sunteți interesați de acest model, vă recomand prezentarea de mai jos sau chiar acel soundbar de care vă ziceam mai sus care e de tip 4.1 și costă cam 500 de dolari.

Te-ar mai putea interesa