LG 49LH615V, televizor cu Triple XD Engine și WebOS 3.0

Televizorul Smart LG 49LH615V face parte dintr-o serie destul de interesantă și care arată destul de bine datorită culorii și rameri foarte subțiri. Fiecare producător de televizoare oferă un sistem de operare pe televizoarele Smart, dar acesta a optat pentru WebOS 3.0. Oferă o interfață prietenoasă care poate fi accesată ușor cu telecomanda Magic Remote, însă pachetul televizoarelor poate fi diferit, adică poate să nu fie inclusă. Chiar dacă nu vine cu televizorul, o puteți lua cu numai 99 lei, dar puteți lua în calcul și un kit de montare VESA.

Alternativele sunt multiple și nu trebuie să alegeți alt brand, în special că e vorba de un brand cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu aveți un monitor prea bun în birou, se poate folosi un televizor ca cel de sus. Are 2 conectori HDMI, deci se poate conecta chiar și la PS4 dacă-l aveți aproape. Difuzoarele mi se par suficient de puternice și clare, motiv pentru care nu sunt necesare alte periferice (boxe/soundbar).

Majoritatea caracteristicilor țin de partea Smart a TV-ului, iar dacă vreți caracteristici speciale mai bune, atunci vă orientați spre serii mai avansate. Conexiunea e foarte bună la această serie și e normal să fie așa deoarece e un model recent lansat și care are performanțe mari. Viitorul aparține tehnologiilor wireless și porturile nu mai joacă un rol atât de important, de aceea majoritatea televizoarelor au minim 2 HDMIuri și un USB.

Păreri pro și contra

Designul e unul de tip premium și se datorează finisajului argintiu care e prezent pe puține televizoare. Eu aș alege un televizor argintiu și nu unul pe negru, dar acest aspect nu are mare importanță pentru mulți utilizatori. Poate fi pus în sufragerie fără nici o problemă pentru că e suficient de mare.

LG 49LH615V arată foarte bine, de aceea am pus și poza de sus, dar prezentări cu această serie sunt destul de puține pentru că a fost lansat recent. Un televizor puțin mai bun poate fi unul cu rezoluție 4K, însă acela costă puțin mai mult deoarece are câteva tehnologii suplimentare.

Te-ar mai putea interesa