LG 47LW980S

Televizorul LED 3D LG 47LW980S de 119 cm e un Smart TV Full HD nou și care vine cu un design interesant. Din punct de vedere al aspectului său poate fi comparat cu un Samsung în special că e foarte subțire și piciorul său e transparent. Acesta poate converti imagini din 2D în 3D fără probleme, deci puteți viziona filme 3D și jocuri 3D fără a-l achiziționa în format 3D. Datorită faptului că e un Smart TV, puteți să vă conectați la internet și puteți viziona filme direct de pe USB. 47LW980S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

TV-ul
Telecomanda

Specificații tehnice

Vine cu două difuzoare de 10 W fiecare, subwoofer, Voce Clară II, sunet 3D și reglare automată a volumului. Ecranul său are o diagonală de 47 inci sau 119 cm, e de tip Full LED, timp de răspuns de 1.6 ms, luminozitate de 450 cd/mp, contrast dinamic de 10 milioane la 1 și tehnologie de conversie 2D->3D. Prezintă și alte tehnologii de imagine 3D, pentru corecție a aspectului și a culorilor care sunt foarte importantă pentru un astfel de TV. Tunerul său digital e unul DVB-T/C dar beneficiază și de intrare pentru antenă și redare video PAL/SECAM.

Playerul său multimedia integrat (prin USB) poate reda fișiere foto, video (DiX HD) dar și audio. Deci nu mai trebuie să achiziționați neaparat și un media player sau un DVD/BD player. Mai există posibilitatea conectării sale la o consolă sau la un laptop/PC. Toate acestea datorită porturilor sale. Apropo porturi, LG 47LW980S are: VGA, intrare audio PC și video, RS-232, component, mufă pentru căști, două USBuri și patru HDMI-uri. Consumul energetic mi se pare ok pentru dimensiunile sale. Dar nu acesta contează ci calitatea imaginii și sunetul oferit.

Ca și caracteristici speciale vine cu: NetCast, telecomanda Magic Motion, mod AV, TruMotion etc. Jos puteți vedea pe scurt cam ce reprezintă acel NetCast:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are subwoofer, design foarte reușit și subțire, e un Smart TV reușit, preț acceptabil având în vedere ce oferă și poate concura lejer pe piața modelelor peste 100 cm.

Minusuri: nu are ochelari incluși și adaptor pentru conectare la internet.

Concluzie

Acest LG 47LW980S e un model care-l recomand deoarece mai există și varianta mai mare însă acela e mult mai scump. Îl recomand pentru că vine de la un producător care oferă doar produse de calitate, nu o să vă mai fie dor să vizionați filme 3D la cinema deoarece veți avea cinema-ul la voi acasă.

Te-ar mai putea interesa