LG 47LW5500

Aş recomanda un televizor LED 3D LG 47LW5500 persoanelor car vor ceva special cu o diagonală de 119cm (ceva mai mare decât a modelului 42LW5500), conexiuni de reţea şi să fie neaparat Smart TV. Prețul e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să spun că în momentul în care scriu acest mic review televizorul e stoc limitat (dacă pot spune aşa) şi s-ar putea să nu fie în oferta magazinelor online ia când să-l aducă să fie ceva mai scump.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 47LW5500 este un model nou de televizor cu suport 3 Dimensional de la LG şi pe lângă faptul că are 3D mai are LED şi suport pentru aplicaţii şi Internet, adică e un Smart TV.
Stă foarte bine pe partea de imagine deoarece are o diagonală de 47 inci (undeva la 119 centimetri) şi e perfect pentru meciuri, jocuri de pe console şi filme HD ori Full HD. Timpul de răspuns de două milisecunde e perfect pentru jocuri deoarece vor fi foarte fluente şi nu va apărea lagul care e frecvent la monitoarele slabe.
Dacă ziceam că 47LW5500 stă bine la partea de imagine trebuie să ştiţi că stă destul de bine şi la capitolul sunet deoarece are două difuzoare de 10 W fiecare. În opinia mea un sistem format din două boxe/difuzoare e anemic şi de aceea vă recomand ceva mai tare, adică un sistem home cinema LG HT806PH. Pe partea de funcţii sau îmbunătăţiri audio are sistem audio Dolby Digital şi caracteristici ca voce clară 2, surround infinit 3D şi reglarea automată a volumului.
Cu un astfel de TV poţi viziona programe TV în format HD (digital) deoarece are tuner DVB-C integrat, dar are şi DVB-T. Nu ştiu dacă o să folosiţi electrocasnicul ca să vă uitaţi la posturi TV deoarece destinaţia lui clară sunt filmele 3D, Blu-ray şi jocurile.
Puteţi urmării filme prin conectarea uni hard extern la USB deoarece are player multimedia. Sunt de părere că playerul din TV e capabil, dar dacă nu atunci există şi varianta unui player profesional cum e LG DP1WPBC.
Televizorul 47LW5500 e foarte bun de conectat la Internet prin conexiunea LAN sau cea Wireless şi trebuie să ştiţi că e un Smart TV ceea ce presupune că are browser web. Prin faptul că e un televizor inteligent aveţi acces la NetCast, Skype şi reţele sociale cum e Facebook.

Păreri pro şi contra

Pro: 47LW5500 arată destul de bine dacă nu chiar foarte bine, imaginea e de cea mai bună calitate și cursivitate, are conexiuni pentru Internet și o multitudine de funcții
Contra: e cam scump pentru muritorii de rând.

Concluzie

Dacă vrei un televizor modern și în tendințe atunci modelul LG 47LW5500 ar fi printre cele mai bune și având în vedere că are o diagonală de 47 țoli pot spune că e și accesibil ca preț. Alături e un clip pentru a vedea cum arată meniurile.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „LG 47LW5500”

 1. Din cate am citit marea majoritate is de parere ca input lagul e urias si tvul pur si simplu nu e bun pentru jocuri… nu stiu ce ai testat poate solitaire… o fi bun tvul in rest dar asta e cam miss…
  si am citit muuuulte reviews

 2. @qaywsx Eu il detin si mie imi merg perfect jocurile daca la asta te referi prin lag urias. Poate nu l-ai setat corespunzator dar eu nu am probleme pe PS3.

 3. Salut si la Multi Ani.
  Acest TV , 3D 47LW5500 are menul Filme activat din fabrica sau trebuie
  activat ?
  Daca trebuie activat ma poate ajuta cineva cu o metoda sau un link ?
  Mii de multumiri.

 4. Am probleme cuLG 47Lw5500 nu se mai aprinde si nu are nici sonor .ledul de pornit oprit functioneaza dar nu se aprinde tv.Ma puteti ajuta.

 5. Eu il folosesc pentru xbox 360 slim .joc jocuri si se vede extraordinar de bine.Merg foarte bine si jocurile 3D cu e Assasin Creed.

Comentariile sunt închise.