LG 47LN613S, Smart televizor LED de 119cm

LG 47LN613S e un televizor Smart de la LG care a apărut pe piața din România pe la sfârșitul anului 2013. Principalele caracteristici ale sale sunt suportul sunet DTS, MCI 200, portul wireless, browser-ul web, portul WiDi și panoul IPS.
Datorită caracteristicilor amintite mai sus aș spune că televizorul de față e unul excelent pentru cineva care vrea să se bucure de filme la calitate maximă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine (are designul televizoarelor LG din 2013), ci are și caracteristici demne de invidiat (de la wifi integrat și până la Adobe Flash).

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest TV Smart LG de 119 centimetri are două tunere digitale (DVB C și S), rezoluție Full HD și panel IPS. Aceste caracteristici garantează cea mai bună imagine posibilă, iar caracteristicile Smart Tv o să vă ajute să beneficiați de acces la conținut online.
În ciuda faptului că are un ecran mare și foarte multe dotări, consumul de curent nu e deloc exagerat fiind de 65W. Acest lucru e datorat în principal ecranului LED.

Lucrurile bune la acest model ar fi ecranul mare de 47 inci, multitudinea de tehnologii de îmbunătățire a imaginii, panoul IPS (oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate), suportul pentru aplicații (Skype, browser, app store etc). Nu ar fi fost rău dacă venea cu Android, așa încât să putem instala ce dorim pe el. (Despre suportul 3D trebuie spus că nu are așa ceva, dar nu cred că e o mare problemă deoarece această funcționalitate are o vagă utilitate, fiind mai mult o chestie de marketing.)

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că e foarte bun pentru cineva care vrea să fie în tendințe și dorește un TV smart cu player integrat foarte avansat. Utilizarea TV-ului nu e deloc complicată, însă nu e tocmai un aparat pentru cei care au zero tangențe cu tehnologia, deși după familiarizare nu mai e complicat de utilizat, iar dacă nu vă interesează funcțiile smart atunci puteți să folosiți TV-ul precum unul clasic.

Un comentariu la „LG 47LN613S, Smart televizor LED de 119cm”

  1. Il am de aprox o luna si momentan sunt multumit de el. Il folosesc cam doua ore pe zi si inca nu i-am gasit vreo hiba. Merge perfect si ma bucur ca am ales acest model din seria LN 613 S

Lasă un comentariu