LG 47LN5400, HDTV de 119 centimetri

Un televizor din gama 2013 a LG e acest LG 47LN5400, iar principalele atuuri ale sale sunt ecranul LED, diagonala de 47 centimetri (119 centimetri), rezoluția de tip Full HD și prețul deloc exagerat.
Un astfel de televizor ar fi numai bun pentru cineva care vrea să savureze filme HD sau Full HD la calitate maximă, iar datorită tunerului DVB C și a ecranului cu rezoluție 1920×1080 pixeli acest lucru e posibil.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor non Smart… motiv pentru care e așa de ieftin. Dacă vreți să-l transformați într-un Smart Tv atunci puteți achiziționa un player multimedia dedicat cu sistem de operare Android sau ceva de genul.

Așa arată
Așa arată

Având ecran de 119 inci, rezoluție 1080p și sunet de calitate, acest TV e unul dintre cele mai apreciate modele de la LG. Normal că dacă sunteți o persoană pasionată de filme atunci trebuie neaparat să vă achiziționați un sistem audio de tip 5.1 sau ceva asemănător deoarece sunetul televizorului e doar 2.0 (stereo).
Având două tunere digitale (DVB-C și DVB-T) acest aparat poate fi utilizat fără probleme la vizionarea canalelor HD de la cablu sau de pe antenă.

Lucrurile pe care eu le consider atuuri la acest Lg sunt ecranul mare, consumul deloc mare de curent (64W), greutatea nu exagerată, multitudinea de porturi și playerul integrat. Normal că are și un minus (singurul în opinia mea) – lipsa unui software inteligent care să vă lase să navigați pe Internet și să vă jucați jocuri Android. Însă, nu vă oprește nimeni să cumpărați un player profesional cu care să aveți acces la ‘net și cu care să puteți face lucruri care pot fi făcute și pe PC.

În rest e un televizor clasic cu dotări premium care e foarte ușor de utilizat de oricine. Are și MCI 100 care e o facilitate de îmbunătățirii a calității imaginilor aflate în mișcare, dar nu știu ce impact are această facilitate asupra jocurilor de la console… oricum aceste facilități pot fi dezactivate așa încât să beneficiați de FPS-uri mai bune în jocuri… la prețul unei calități reduse a imaginii.

Te-ar mai putea interesa