Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 47LM760S

Televizoarele LG sunt foarte populare deoarece oferă o claritate a imaginii incredibilă. Un model care vi-l recomadn e un televizor LED 3D LG 47LM760S și îl recomand deoarece e un Smart TV cu suport 3D, WiDi și Wireless LAN integrat. Din păcate nu e pentru oricine deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi, dar problema banilor poate fi ocolită printr-o finanțare de către bancă. Poate fi utilizat cu succes și în gaming (are și un mod Game), iar un lucru deosebit e faptul că are 7 perechi de ochelari 3D (multe televizoare 3D aveau doar două perechi de ochelari).

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cum arată acest LG 47LM760S și se poate vedea că arată foarte bine. Designul e unul caracteristic al televizoarelor LG din anul 2012 și piciorul e unul foarte interesant care ne arată că televizorul e unul deosebit și premium în același timp. Chiar dacă ecranul său e mare și are 47 inci trebuie să știți că nu consumă deloc mult curent.

Televizorul

Mai de aproape

Specificaţii tehnice

47LM760S e un televizor care are o diagonală de peste un metru, mai exact 119 centimetri. Ecranul e de tip LED și e dotat cu o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli, iar aceste lucruri vă oferă posibilitatea de a viziona filme la calitate maximă fără nicio pierdere a detaliului. Vine cu numeroase porturi și conexiuni așa încât să puteți conecta ce doriți la televizor, iar browserul e unul destul de capabil.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu mai multe tipuri de wireless (WLAN pentru conectarea la Internet fără a folosi un fir, WiDi care e o alternativă fără fir la HDMI, DLNA care e o modalitate de a accesa fișiere media fără a conecta dispozitivele între ele); consumul de curent nu e deloc mare în ciuda faptului că are un ecran deosebit de mare și foarte multe funcții incorporate.
Contra: singurul minus e prețul, însă vorbim despre un super televizor și cred că prețul e pe măsura capabilităților.

Concluzie

Dacă sunteți o persoană care se respectă atunci de ce să nu vă achiziționați un televizor foarte bun cum e acesta. Prețul nu este exagerat dacă luăm în considerare capabilitățile sale, iar pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand vizionarea preview-ului de alături. Despre utilizarea lui 47 LM 760S pot spune că nu e deloc complicată și cred că nici persoanele vârstnice nu vor avea vreo problemă în a utiliza TV-ului deoarece meniurile sunt inteligent realizate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu