LG 47LM660S

Un televizor care-mi place foarte mult e acest televizor led 3D LG de 119cm care are codul 47LM660S. Designul e unul foarte reușit și îmi place în special piciorul, iar e partea de tehnologie incorporează suport pentru filme 3D, conexiuni de rețea și are capabilități Smart TV. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare pentru un astfel de TV având în vedere că vine cu Wi-Di – o tehnologie asemănătoare cu cea HDMI doar că e wireless. 😉

Poze

Alături sunt câteva imagini care demonstrează că TV-ul arată foarte bine și despre anul de apariție al TV-ului trebuie știut că e 2012. Ecranul fiind de 116 centimetri nu o să aveți probleme în a urmări meciuri ori filme Blu-ray, iar consumul de curent nu va fi prea mare deoarece e dotat cu tehnologie LED.

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

LG 47LM660S are un ecran de 47 inci și vine dotat cu tehnologie LED, dar și 3D. Puteți viziona cu acest TV chiar și porturi TV HD deoarece dispune de tuner DVB C și DVB T, iar dacă aveți un laptop cu suport Wi-Di atunci o să puteți viziona wireless filme de pe el. Se știe că televizoarele LG nu au suport dts 2 și se pare că nu au remediat această mică problemă, dar poate că s-au că multă lume își achiziționează și un sistem audio performant alături de acest TV și multe astfel de sisteme au player cu suport dts.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e exagerat având în vedere cî e vorba despre un TV 3D cu capabilități multiple; dispune de tuner DVB-C care poate fi folosit pentru vizionarea posturilor TV digitale necodate; are multe porturi HDMI, dar are și Wi-Di pentru atașarea în mod fără fir a ecranelor; vien dotat cu browser web care e destul de complex, fiind foarte asemănător cu cel de pe desktop.
Contra: nu adaptor wireless integrat.

Concluzie

47LM660S e soluția perfectă când vine vorba despre un televizor 3D cu capabilități de televizor inteligent. Nu e complicat de folosit și asta deoarece meniurile sunt realizate intuitiv. Prețul său nu e deloc exagerat având în vedere că e o noutate, iar un preview al noii clase de TV-uri LG îl puteți urmări mai jos.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „LG 47LM660S”

 1. Are adaptor WiFi integrata!!!! Daca zici de WiDi cum poti spune ca nu are WiFi?!!!!!

 2. Nu are adaptor Wireless pentru rețea. Este un televizor Wireless Ready, dar s-ar putea ca unele variante să aibă adaptor inclus în pachet ori integrat în TV. Wi-Fi nu e același lucru cu Wi-Di.

 3. Am avut versiunea de 42″ pt aproape 24h.
  M-a dezamagit complet avand un bleeding foarte mare in special in colt dreapta sus vizibil in orice imagine indiferent cat de deschisa era ea.
  Probabil am fost mai putin norocos eu sau imi puneam mari asteptari de la cei de la LG.
  L-am returnat respectuos inlocuindu-l cu un Samsung 40ES6710 care este in teste pt moment.
  Evident ca si acesta ca toate ledurile are un bleeding dar nu asa de mare si vizibil ca la LG.
  Samsungul „vechi” 40c530 nu are nici urma de asa ceva dar fiind LCD este probabil o alt poveste find mai gros etc.
  Pacat de acest LG si de parerea negativa care mi-a creat-o

 4. Intrebare , puteti sa imi spuneti si mie daca merita acest TV , in comparatie cu cele noi de la Samsung , bineinteles tinand cont de diferentele de pret evidente . Merci mult !

 5. are si dts in caz ca vreti sa stiti mai precis dts2.0+digital cel putin asa scrie in manualul de utilizare
  Cred ca aproape toate modelele(daca nu toate) 2012 au suport dts

 6. Salut, cine il detine ne poate spune cum sta la capitolul VPLAY, YOUTUBE, adica FLASH PLAYER cica are dar la magazin baietii spun ca nu functioneaza, nu vezi filme…..deci?

 7. am s-i eu o problema,Am un laptop dell i 7 si un tv lg lm660 amandoua cu widi incorporat,tv vede laptopul prin widi dar in momentul cand incerc sa le conectez dupa doua minute se opreste widiul.Aveti vreo solutie pt mine !(trebuie sa stiu daca trebuie sa conectev adaptor sau nu)
  Multumesc si astept raspuns!

 8. Care detine TV LG 47LM660S ne spune si noua dak se merita sa l cumparam …avem alte modele mai bune?.va multumesc!

Comentariile sunt închise.