LG 47LM640, Smart TV de 119 cm cu MCI de 400Hz

Un televizor la modă sau în pas cu noile tendințe e cel Smart, adică care oferă un plus de dotări și funcții. Multe dintre acele funcții vă vor fi de folos când vă plictisiți de acele emisiuni TV sau de filme. LG 47LM640 e unul dintre acele modele noi cu diagonală mare, design foarte elegant și imagine foarte clară. Noile televizoare nu mai necesită sisteme audio ori playere deoarece cele incorporate sunt aproape la fel de bune și funcționale. Deasemenea conținutul media poate fi accesat de pe internet prin intermediul aplicațiilor ori browserului web. Deci poate fi o alegere bună dacă nu v-ați lat o tabletă însă acesta nu are tehnologii de interacțiune ca și televizoarele mai scumpe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e un alt motiv pentru care ați putea alege acest model. Se observă marginile înguste dar și suportul subțire care dă impresia că ecranul ar pluti.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Tehnologia LED a devenit standard pe noile televizoare și se pare că aproape toate modele acestui an vin cu ea. Deci sunt puține model cu plasmă care e o tehnologie care tindă să dispară chiar dacă oferă alte avantaje (cum ar fi imaginea cu negru mai pronunțat). Pe partea de audio are difuzoare de 10 W și sunet clar II, iar restul caracteristicilor probabil le și știți.

Ecranul de 119 cm e iluminat Edge LED deci nu e cel mai bun de pe piață dar nici nu veți observa mari diferențe între acesta și unul de la un televizor mult mai scump. Spun asta deoarece rata de refresh e foarte bună – 400 Hz. Nu trebuie neglijat nici faptul că are tehnologie de conversie 2D-3D. Playerul integrat poate reda multe tipuri de fișiere media, chiar și filme.

Pentru socializare pe Skype e nevoie de o cameră web ce trebuie achiziționată ulterior, însă conținutul pachetului e destul de bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate acele caracteristici speciale oferite de acesta, sonorizarea oferită de cele două difuzoare (la care se mai adaugă și tehnologiile de sunet), MCIul de 400Hz (claritatea imaginii), numărul mare de HDMIuri și USBuri.

Minusuri: nu e FullLED și nu are wireless, ci doar wireless ready.

Concluzie

Acest LG 47LM640 face parte dintr-o serie interesantă – LM640, care se pare că înlocuiește cu succes seria precedentă. Dacă nu v-ați putu face o idee despre acest model uitându-vă la acea poză, vă invit să vizionați și clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa