LG 47LB731V, televizor 119 cm

LG 47LB731V e un televizor foarte bun pentru cei interesați de un Smart TV cu o diagonală de circa 119 centimetri și care să aibă soft smart. Sistemul de operare e webOS care e foarte similar cu Android, dar nu la fel de avansat. Poate fi conectat la Internet prin cablu, dar și prin wireless deoarece are wi-fi integrat.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent, are mlte porturi și afișează o imagine foarte clară.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile televizorului sunt foarte avansate deoarece vorbim de un televizor cu ecran Full HD, conversie 2D în 3D și cu MCI 800Hz. În ziua de azi mai toate televizoarele premium (cum e acesta) au suport 3D, însă parcă nu ne mai pasă de acest aspect. Toată lumea vrea ca televizorul lui să fie smart și oarecum future ready (adică pregătit pentru viitor).
În comparație cu televizoarele celor de la Samsung acesta are un avantaj – telecomanda Magic Remote. Această telecomandă e una foarte avansată și care te va ajuta să controlezi eficient TV-ul.
Are integrat tuner digital, lucru care-i util pentru cei care vor un televizor cu care să se uite la canale în format HD de la cablu.
În legătură cu ecranul trebuie spus că e unul cu panel IPS care oferă niște unghiuri de vizibilitate excelente. Acest avantaj o să-ți fie de folos în special atunci când ai prieteni invitați la film ori ceva de genul.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, că afișează o imagine deosebită, că are integrate multiple tehnologii și fiabilitatea.
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că nu are 4K și că sistemul nu e Android.

Deci, dacă vrei un televizor Smart cu o diagonală mare atunci eu ți-aș recomanda acest model. Evident că mai sunt și alte odele de 47 inci, dar eu aș merge pe acesta deoarece are facilitățile de care am nevoie și meniuri deloc complicate. Eu l-aș folosi cel mai mult pentru filme.
Alături poți vedea un video review la seria LB731V, serie din care face parte și acest televizor.

Te-ar mai putea interesa