LG 47LB730V, televizor inteligent

Televizorul LG 47LB730V e un model cu sistem de operare avansat ceea ce îl face foarte bun pentru cei interesați de un televizor modern care să ofere o experiență foarte bună… mă refer pe partea de utilizare și imagine. Acest model are suport DTS și wireless integrat. Primul lucru o să te ajute să auzi sunetul în fișierele care au un astfel de sunet, iar al doilea lucru o să te ajute să conectezi televizorul la Internet fără a fi nevoie să utilizezi un cablu.

Nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor care are un ecran măricel cu rezoluție Full HD și cu suport 3D. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată, standul fiind unul unic ca aspect. Poate că nu știați și de aceea trebuie să spun că e un model care vine din generația anului 2014… de aceea și aspectul e unul diferit.

TV-ul
TV-ul

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt foarte bune deoarece ecranul e numai bun (106 centimetri), vine cu MCI de 800 Mhz și cu multe porturi (HDMI, USB și port wireless).
Greutatea acestui televizor nu e prea mare deoarece e de 13 kilograme, iar acest lucru înseamnă că o să-l poți monta fără probleme televizorul pe un perete.
Ceva cu care se deosebește clar în fața competiției e faptul că are o telecomandă foarte interesantă căreia i se zice Magic Remote.

Plusurile acestui model ar fi disponibilitatea WiDi (alternativă wireless la HDMI), puterea consumată care nu e prea mare (undeva la 48W), capabilitatea de a reda filme 3D (și vine și cu ochelari de tip F310 2EA).
Ca minusuri aș menționa că nu are 4K (mă refer la faptul că nu are ecran cu o rezoluție ceva mai mare) și Android (sistemul webOS e oarecum comparabil).

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece arată foarte bine și softul e unul excelent. Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci din clipul de alături puteți vedea acest lucru.

Te-ar mai putea interesa