LG 47LB671V, televizor Smart 3D de 119 cm

Televizor Smart 3D LG 47LB671V e o alegere mare dar și inteligentă de la un brand foarte cunoscut. Dacă vi se pare cam scump, ei bine, există și modele mai mici ale acestei serii. Seria aceasta e una dintre cele mai bune dacă ținem cont de modelele oferite și de cât costă. Când alegeți un televizor, primul lucru e să verificați rata de refresh a imaginii (să fie mare, peste 200 Hz în cazul televizoarelor Smart). Designul nu diferă c mult față de cel al altor serii (de la acest brand), totuși e diferit față de cel al altor branduri. Pe viitor diferențele majore între televizoare vor fi doar la stand deoarece marginile sunt tot mai înguste.

Nu e foarte scump ținând cont de toate cele, dar e vorba de un televizor nou care impresionează prin calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Difuzoarele sale sunt puternice iar claritatea sunetului se datorează tehnologiilor audio. La capitolul imagine are o diagonală de 119 cm, imagine 1080p, refresh de 700 Hz, Triple XD Engine, tehnologie de conversie a imaginii din 2D în 3D etc. Acea tehnologie de conversie poate să vă ofere o imagine 3D care e vizibilă doar cu ajutorul ochelarilor 3D. Puteți să-l folosi și cu imagine 2D dacă vă poate deranja și astfel nu mai e nevoie de ochelarii speciali care sunt și în pachet.

E dotat cu wireless, USBuri, HDMIuri, port LAN, player integrat cu redare prin USB și altele. Ca și caracteristici speciale are: teletext cu 2000 pagini, Skype (e nevoie de o cameră web, de aceea televizorul are și mai multe USBUri), DLNA, WiDi, MHL 2.0, browser web, aplicații etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, calitatea audio/video, designul, vine cu MagicRemote și ochelari 3D.
Minusuri: nu prea are.

LG 47LB671V e perfect pentru o încăpere mare iar dacă vechiul TV nu are prea multe funcții, acesta nu duce lipsă de aproape nimic. Poate că pare cam scump însă poate să facă multe lucruri și nu mai e nevoie de periferice suplimentare (sistem audio, media player etc). dacă alegeți un media player extern sau sistem home cinema, e bine să fie tot 3D.

Te-ar mai putea interesa