LG 47LB670V, televizor Smart 3D de 119 cm

Televizorul LED LG 47LB670V e o alegere destul de bună deoarece are o imagine mare, are funcții Smart, calitatea e una superioară și are și tehnologie 3D. Cu siguranță, nu mai veți găsi televizoare 3D Ready, majoritatea pot să convertească imaginea fără a mai avea nevoie de un player suplimentar. Pe partea de design, am observat că are partea de jos pe argintiu, dar există serii asemănătoare (cu suport similar) însă pe partea de dotări speciale sunt sunt identice. Îl puteți folosi pentru mai multe, nu doar pentru vizionarea de posturi TV ori aplicații. Cam toate țin de conexiunea sa la internet, de aceea e bine să aveți un router wireless ori un cablu LAN.

Acest televizor nu e unul ieftin dar nici foarte scump. Cu siguranță există televizoare mult mai performante și cu dotări superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia 3D nu mai e așa la modă deoarece cam toate televizoarele Smart o au și mai interesant mi se pare un televizor 4K. Cu alte cuvinte, e ca și cum ai pune patru imagini FullHD. Pe partea de sunet are difuzoare de 12 W fiecare, tehnologie audio avansată și nu cred că mai e nevoie de un sistem audio extern.

Pe partea de imagine, nu am ce să-i reproșez poate doar că nu are imagine 4K, dar și așa nu sunt filme la această calitate. Trebuie remarcat faptul că are o rată de refresh de 700 Hz care face imaginea mai naturală (reduce blur-ul). Are wireless, trei HDMIuri, trei USBuri dar și alte porturi care le știți de la alte televizoare. Oricum caracteristicile speciale sunt multe deci voi face o listă doar cu câteva: Skype Ready, Cloud, Miracast (se poate observa în poza de sus), MHL, WiDi, aplicații, browser web, magazin online etc.

Plusuri: are toate acele funcții Smart, ochelari 3D, design elegant, MHL, 700 Hz, 3D, boxe puternice etc.
Minusuri: nu prea are.

LG 47LB670V e o alegere mare și care se pare că face parte dintr-o serie superioară, de aceea are și o rată de refresh mai ridicată. Doar prețul ar putea fi un obstacol iar dacă vă interesează mai mult cum arată am pus un clip mai jos.

Te-ar mai putea interesa