LG 47LB630V, televizor Smart de 119 cm

Unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață e acest LG 47LB630V, iar acest lucru e datorat în principal faptului că vine cu webOS, wireless integrat și triplu tuner digital. Cei de la LG au mers pe varianta incorporării unui sistem de operare avansat, chiar dacă nu e vorba despre Android (anul trecut se vorbea că vor integra Android pe televizoarele lor, dar se pare că s-au răzgândit).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are incorporate diverse lucruri utile. Aspectul acestui televizor poate fi văzut din imaginea de alături, iar dacă vă uitați mai bine atunci vedeți că e vorba despre un model similar cu restul modelelor din 2014.
Mă gândesc că sunteți destul de interesați în cum arată meniul deoarece o să-l folosiți mai tot timpul, iar din această cauză am pus la final un clip pentru a vă arăta acest lucru.

Televizorul
Televizorul

Specificații interesante ar fi diagonala de 47 inci (asta vine aproximativ 119cm), rezoluția Full HD, disponibilitatea unui sistem de operare smart și consumul de curent nu prea mare. Televizorul nu poate fi folosit doar pentru filme Blu-ray, ci și pentru emisiuni la calitate HD deoarece are incorporat tuner digital.
Alte televizoare LG nu au dts și de aceea trebuie să precizez că acesta are așa ceva.

Lucruri care le vei aprecia în cazul acestui model ar fi prețul nu prea mare, că beneficiază de o fiabilitate ok, numărul mare de porturi, că vine cu wireless integrat și că poate fi utilizat alături de Magic Remote.
Nu prea bine e faptul că nu vine cu rezoluție 4K. Oricum, acest lucru nu e chiar așa de important datorită faptului că pe piață nu prea pot fi cumpărate filme la această calitate.

Aceste televizor se adresează în principal persoanelor care vor un aparat la care să poată vedea filme la cea mai bună calitate. Poate o să ziceți că dacă ar fi fost așa atunci ar fi avut suport 4K, dar problema cu 4K-ul e că nu prea sunt filme la această calitate.
Alături e și clipul de care ziceam mai sus, iar din acesta puteți vedea mai bine cum arată meniul televizorului.

Te-ar mai putea interesa