LG 47LB5820, TV Smart 119 cm

Așteptarea a luat sfârșit întrucât cei de la LG au lansat noile televizoare ale anului 2014, printre acestea numărându-se și LG 47LB5820. Acest aparat TV se evidențiază printr-un ecran mare de 119 centimetri, soft smart și port wireless integrat. Nu trebuie uitat nici de faptul că are tunere digitale integrate (inclusiv pe cel DVB S2 pentru satelit).

Acest televizor e unul care arată foarte bine, lucru care se poate vedea din imaginea de alături, iar dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Dacă analizați perfect cum arată atunci vedeți că e un model deschis la culoare și că are un aspect unic, în sensul că nu arată precum televizoarele de la alte branduri.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 47 inci, ecranul LED cu panel ok și sunetul excelent (vine cu suport dts 2). Chiar dacă ecranul e unul foarte mare, consumul de curent e minim – 54W. Acest lucru o să se vadă în principal în facturile de curent.
Softul e unul foarte avansat, televizorul având chiar și browser complet, cât despre suportul Skype trebuie să spunem că acest model e unul care vine cu așa ceva, dar e numai Skype Ready (deci trebuie să cumperi o cameră compatibilă de aici).

Plusurile la acest aparat ar fi aspectul, calitatea imaginii, software-ul și că e ușor de folosit (prin prisma unor meniuri foarte bine gândite).
Lucruri care ar putea fi considerate minusuri sunt aspectul standului (arată cam ciudat), că are 100 Hz la MCI și că nu are camera integrată (pentru Skype mă refer).

Deci, dacă ești în căutarea unui televizor smart care să arate bine și să poată fi utilizat cu ușurință de oricine atunci acest televizor ar fi o recomandare din partea mea.
Nu știu dacă e nevoie să precizez, dar modelul acesta nu e unul Wireless Ready, ci unul cu wi-fi integrat. Asta înseamnă în principal că televizorul poate fi conectat la net cu un efort minim și fără a fi nevoie de un cablu.

Te-ar mai putea interesa