LG 47LB5800, Smart TV 119 cm

Un televizor din generația 2014 e acest LG 47LB5800 și poate că te întrebi cu ce e mai special față de alte modele din anii trecuți ori anul curent. Răspunsul ar fi că are dts, soft smart, ecran IPS și wi-fi incorporat. Deci, aceste lucruri fac din televizor unul foarte bun pentru vizionat filme, iar tunerul digital triplu e și el unul foarte util pentru canalele HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba de văzut un film la calitate Full HD. Din păcate nu e 4K, dar nici nu sunt prea multe filme la această calitate și de aceea cred că 1080p e mai mult decât suficient pentru un ecran.
Din imaginea alăturată poți vedea că are un stand mai unic ca aspect. Nu mai are două picioare precum restul televizoarelor LG.

Televizoru
Televizoru

Ecranul e unul mare e 47 inci, iar panelul de tip IPS te va ajuta foarte mult să vezi filme din orice parte din cameră fără a vedea dungi albe.
Are un player integrat foarte bun deoarece suportă sunet dts, iar filmele DivX vor merge deoarece e certificat în acest sens.
La capitolul soft stă foarte bine deoarece știm cu toții că LG e numărul 2 după Samsung. Astfel tu o să ai acces la diferite funcții și aplicații, să nu mai zic de faptul că are și browser complet.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, programul inteligent (e Smart TV), prețul nu prea mare și imaginea afișată care-i de ceam ai bună calitate. Dacă e să ne legăm de partea eco atunci vedem că nici la acest capitol nu stă rău întrucât consumul de curent e mic de 54W.

În rest pot spune despre acest model că e unul foarte bun. Normal că are și minusuri (că nu are un refresh mai mare și ecran 4K), dar putem trece peste ele când vedem cât de bună e imaginea. Dacă analizez mai bine aspectul atunci pot vedea că arată oarecum cu televizoarele Samsung din seria F a anului 2013… acea serie e una premium.

Te-ar mai putea interesa