LG 47LB5700, televizor Smart de 119 cm

Televizorul LED LG 47LB5700 e un model care poate v-ar interesa deoarece vine cu funcții Smart, design foarte elegant și cu caracteristici tehnice bune. Se poate observa din poza de jos că are un suport ceva mai diferit decât la altele. Există serii care arată identic cu aceasta și care poate nu vin pe o culoare asemănătoare, ci pe negru. Oricum diferențele nu vor fi așa de mari. Ecranul e destul de mare pentru a viziona filme la o calitate bună iar prețul e destul de acceptabil ținând cont de caracteristicile sale. Dar și așa nu are tehnologie 3D, care ar fi influențat într-un fel prețul acestui model.

Dacă vi se pare prea scump și nu aveți nevoie neapărat de un televizor Smart, puteți alege chiar și unul clasic care costă ceva mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de gama 2014 și care e una destul de bună însă fiecare serie oferă ceva diferit. Aceasta e o seria Smart iar modelul prezentat are o diagonală de 119 cm. Sunetul e decent cu acele tehnologii și cu difuzoarele de 10 W fiecare. Rata de refresh e una destul de bună – 100Hz, dar putea fi și mai bună ținând cont de ce există pe piață.

Are dotări decente dar care putea fi și mai bune. Aici mă refer la WiDi Ready care după cum se și numește, are nevoie de un adaptor pentru wireless. Porturi USB și HDMI mi se par suficiente și cu care puteți conecta mai multe la el. Pe partea de caracteristici speciale are: DLNA, WiDi, Miracast, MHL 2.0 etc.

Plusuri: funcție MHL, designul, sunet puternic, multe porturi HDMI, tuner TV performant și altele.
Minusuri: are WiFi Ready.

LG 47LB5700 nu e Smart TV de ultimă generație și nici nu putea fi în acest preț. Nu înțeleg de ce nu au putut să pună wireless, ținând cont de generație și astfel e nevoie de un adaptor WiFi pentru acesta ori alegeți să vă conectați la net cu un cablu LAN. Există și modele de dimensiuni mai mici, iar dacă această serie nu oferă prea multe modele, puteți opta pentru alta.

Te-ar mai putea interesa