LG 47LA667S, Smart TV alb + Xbox 360 cadou

Piața e plină de televizoare negre, iar aici intră în scenă LG 47LA667S care e un model de top pe alb. În acest moment vine cu Xbox 360 cadou, dar cred că această promoție e valabilă până pe 24.06.2013. Televizorul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care mie nu mi se pare deloc mare având în vedere că are un ecran mare de 119 centimetri, soft inteligent, capabilitate 3D (ochelarii 3D sunt incluși), tuner digital triplu și o multitudine de porturi.

Caracteristici tehnice

Nu doar arată foarte bine la exterior, ci la interior are un hardware capabil să afișeze cea mai clară imagine posibilă. Asta deoarece are ecran de 47 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, panou de cea mai bună calitate și tunere HD utile pentru vizionarea posturilor TV de la cablu, antenă sau satelit care unt difuzate la calitate HD. Nici soft-ul nu e anemic deoarece îți este oferită posibilitatea să navighezi pe Internet în timpul pauzelor publicitare sau când vrei. Asta deoarece are browser web, iar restul soft-ului e similar celui de pe tablete sau telefoane inteligente.

Păreri pro şi contra

Nu doar vine la un incredibil raport între preț și calitate, ci are și o fiabilitate crescută fiind un televizor de îndelungă folosință. Vine cu cele mai tari porturi și conexiuni cum ar fi HDMI, WiDi, MHL și altele. Iar, consumul de curent nu e deloc mare în ciuda faptului că are un ecran mare, acest consum fiind de 63W.

Concluzie

Dacă vrei un televizor mai special ca aspect și cu dotări de ultimă generație atunci acest model cred că ar fi excelent pentru tine. Dacă te grăbești atunci poate apuci oferta cu Xbox cadou care cred că e valabilă până pe 24.06.2013. Dacă nu mai apuci atunci trebuie să știi că oricum televizorul vine cu 4 perechi de ochelari 3D.

LG-47LA667S

Un comentariu la „LG 47LA667S, Smart TV alb + Xbox 360 cadou”

  1. Eu am un model similar ca dotari, dar care arata identic. Nu pot spune decat ca e splendid. Mi-a propus un prieten sa-l montam pe perete, dar acel picior arata mult prea bine.
    Daca vreti un televizor cu adevarat bun atunci cred ca acesta ar putea fi o optiune buna de luat in considerare.

Lasă un comentariu