≡ Meniu

LG 47LA660S, Smart TV + Xbox 360 cadou

LG 47LA660S e un televizor Smart foarte bun, iar în acest moment vine la pachet cu consola Xbox 360, dar această promoție cred că e valabilă până pe 24.06.2013, deci trebuie să vă grăbiți. Televizorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un aparat cu ecran mare de 119 centimetri, rezoluție Full HD, tuner digital triplu, ochelari 3D la pachet, soft foarte interesant și o mulțime de porturi și conexiuni (LAN, wireless, HDMI, WiDi etc).

Aspect

Se poate vedea că e un televizor foarte aspectuos, iar acel picior are un design plăcut. Ecranul fiind unul de 47 inci o să puteți vedea filme fără vreo pierdere de calitate, indiferent dacă e vorba despre filme Blu-ray sau HD.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Calitatea imaginii acestui 47LA660S e deosebită datorită specificațiilor televizorului cum ar fi ecranul mare, rezoluția, panoul și iluminarea LED. Dar, nu numai caracteristicile hardware ajută la afișarea unei imagini clare ca lacrima, ci și software-ul. Iar, pe partea de soft acest TV stă excelent deoarece e similar soft-ului de pe tabletele cu Android. Astfel, o să poți naviga pe Internet cu ajutorul browser-ului, iar pentru alte funcții poți alege o altă aplicație din meniu.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model că arată bine și că poate afișa orice film fără vreo pierdere de detaliu. Sunetul e și el unul foarte calitativ, iar asta deoarece suportă numeroase standarde printre care și DTS. Prețul nu trebuie neglijat nici el deoarece nu e deloc mare în opinia mea… dacă luăm în considerare că are wireless integrat și că vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D.

Concluzie

Dacă vrei să vezi filme 3D sau 2D la cea mai bună calitate atunci acest televizor o să te ajute foarte mult. Față de LG-urile de acum două generații acest model e foarte avansat deoarece are foarte multe caracteristici integrate. Poate că unele nu sunt folosite de 80% din cei care folosesc un televizor, dar de tine mai mult ca sigur că o să fie folosite deoarece acest televizor se adresează în general celora care vor mai mult.
LG-47LA660S-cadou-Xbox

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu