Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 47LA660S, Smart TV + Xbox 360 cadou

LG 47LA660S e un televizor Smart foarte bun, iar în acest moment vine la pachet cu consola Xbox 360, dar această promoție cred că e valabilă până pe 24.06.2013, deci trebuie să vă grăbiți. Televizorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu ecran mare de 119 centimetri, rezoluție Full HD, tuner digital triplu, ochelari 3D la pachet, soft foarte interesant și o mulțime de porturi și conexiuni (LAN, wireless, HDMI, WiDi etc).

Aspect

Se poate vedea că e un televizor foarte aspectuos, iar acel picior are un design plăcut. Ecranul fiind unul de 47 inci o să puteți vedea filme fără vreo pierdere de calitate, indiferent dacă e vorba despre filme Blu-ray sau HD.

Din față

Din față

Caracteristici tehnice

Calitatea imaginii acestui 47LA660S e deosebită datorită specificațiilor televizorului cum ar fi ecranul mare, rezoluția, panoul și iluminarea LED. Dar, nu numai caracteristicile hardware ajută la afișarea unei imagini clare ca lacrima, ci și software-ul. Iar, pe partea de soft acest TV stă excelent deoarece e similar soft-ului de pe tabletele cu Android. Astfel, o să poți naviga pe Internet cu ajutorul browser-ului, iar pentru alte funcții poți alege o altă aplicație din meniu.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model că arată bine și că poate afișa orice film fără vreo pierdere de detaliu. Sunetul e și el unul foarte calitativ, iar asta deoarece suportă numeroase standarde printre care și DTS. Prețul nu trebuie neglijat nici el deoarece nu e deloc mare în opinia mea… dacă luăm în considerare că are wireless integrat și că vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D.

Concluzie

Dacă vrei să vezi filme 3D sau 2D la cea mai bună calitate atunci acest televizor o să te ajute foarte mult. Față de LG-urile de acum două generații acest model e foarte avansat deoarece are foarte multe caracteristici integrate. Poate că unele nu sunt folosite de 80% din cei care folosesc un televizor, dar de tine mai mult ca sigur că o să fie folosite deoarece acest televizor se adresează în general celora care vor mai mult.
LG-47LA660S-cadou-Xbox

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu