LG 47LA640S, televizor Smart cu suport 3D

Articolul din 5.05.2013:
LG 47LA640S este un televizor foarte capabil care în acest moment îl găsim la ofertă alături de un film The Hobbit – An unexpected journey care-l primim cadou. Televizorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor mare cu ecran de 119 centimetri, capabilități smart și suport pentru filme 3D.
Dacă vă încadrați în buget atunci vă recomand neaparat să cumpărați și un suport TV de genul Hama 12026 și un player Blu-ray Samsung BD-ES5000.

Aspect

Se poate vedea că are un aspect foarte plăcut, iar pe ecran e prezentă o pagină web. Acest lucru e posibil datorită faptului că are browser web. E un lucru util deoarece în paginile publicitare puteți intra pe Facebook pentru a vă verifica profilul.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Televizorul 47LA640S e unul cu ecran foarte mare de circa 120 centimetri care îl dace numai bun pentru vizionarea filmelor Full HD, a posturilor digitale și a meciurilor calitate digitală (HD). Dacă sunteți pasionat de filme 3D atunci trebuie știut că le poate afișa și pe acelea deoarece ecranul e unul foarte bun și vine cu suport nativ pentru 3D… dar tot vă trebuie ochelari 3D.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multiple porturi printre care aș aminti cele mai importante cum ar fi HDMI, USB, WiDi și Wi-Fi Direct; are un player multimedia foarte capabil; e Smart având acces la Game Worls, diferite aplicații și un browser web foarte bun; e Skype Ready ceea ce-l face bun pentru convorbirile via Skype; are Smart Home, adică un meniu unde găsiți cele mai importante lucruri pentru dvs. așa încât să nu pierdeți timp prețios căutând prin setări.
Contra: designul nu e chiar așa de unic deoarece și televizoarele Samsung arată similar.

Concluzie

Dacă vrei un televizor bun cu caracteristica Triple XD Engine care presupune imagini realiste atunci televizorul de față ar fi o recomandare din partea mea. Nu sunt neglijați nici cei care vor să-l folosească la vizionarea posturilor în format digital deoarece beneficiază de tuner triplu. Cât despre utilizare, trebuie spus că e un televizor foarte ușor de folosit cu niște meniuri simpliste.

Te-ar mai putea interesa