LG 43UM7500PLA, TV plat cu WebOS

LG 43UM7500PLA e un televizor modern cu ecran plat, sistem de operare WebOS şi o multitudine de facilităţi utile. E o variantă cu ecran de 108cm şi cred că datorită diagonalei va fi principala alegere. În ziua de azi televizoarele de 43 inci sunt foarte populare, costul lor fiind deloc mare.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care oferă o imagine de calitate superioră pentru conţinut din orice sursă. Din imaginea de alături puteţi vedea că are două piciorușe clasice, iar dacă vreţi să-l puneţi pe perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul Vesa 200×200. Tot din poză se poate vedea ecranul plat care se va dovedi foarte util celora care vor să-şi fac un mini cinema acasă. Ecranul curbat e interesant doar dacă stați în câmpul de vizionare, adică trebuie să fiți destul de aproape dacă e mic.

Păreri pro şi contra

Un model precum LG 43UM7500PLA vă va oferi o imagine de foarte bună calitate prin faptul că are un panel de calitate superioară şi multiple tehnologii care îmbunătăţesc imaginea. În felul acesta veţi avea parte de o imagine superbă indiferent din ce sursă o urmăriţi (canal TV, Internet sau memorii externe).
Aparatul are multiple porturi precum 3 HDMI, 2 USB, wireless, LAN şi bluetooth. Cel din urmă va facilita conectarea fără fir a unui sistem audio ori a unui mouse.
Hardware-ul acestui aparat e unul de generaţie nouă. Mai exact vorbim despre procesor quad core care se va dovedi mai mult decât rapid în diverse sarcini.
E inclusă o telecomandă specială numită Magic Motion care va simplifica interacțiunea, în special că sunt integrați doi asistenți (Alexa și Google Assistant).
Un plus al a acestui TV e decodorul DTS, care nu mai e prezent la concurență. Însă depinde și din ce surse redați conținutul media, deoarece prin streaming acest DTS nu va fi de folos.

Un televizor din seria anului 2019 e pentru persoanele care vor o imagine superbă pentru conţinut văzut din multiple surse, în special că are un tuner TV integrat de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa