LG 43UK6950PLB, televizor argintiu cu panou IPS 4K

LG 43UK6950PLB rulează WebOS ca sistem de operare și are o interfață prietenoasă după cum se vede în poza de jos. Deci, funcționalitatea e bună în această situație și din acest motiv poate fi consider un model Smart. Nici nu cred că veți mai vedea televizoare peste 1000 lei care să nu fie Smart și cu imagine 4K. Totuși, dacă diagonala nu e suficient de mare, mai bine vă mulțumiți cu o rezoluție Full HD pentru că detaliile vor fi aceleași. Spre deosebire de concurență acesta are decodor DTS, pentru a putea rula anumite formate video.

Costă ceva mai mult decât alte serii deoarece oferă ceva mai multe dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele sunt foarte bune monitoare, doar că trebuie să păstrați o distanță ceva mai mare de el. Lăsând la o parte tehnologiile de imagine, această serie impresionează și la capitolul sunet.

Sunetul nu trebuie să fie doar puternic, claritatea și funcțiile speciale sunt la fel de importante. Unii preferă să conecteze un soundbar 2.1 puternic și nu-i pot judeca pentru că e mult mai plăcut să asculți muzică cu bass. În funcție de buget puteți alege chiar unul de 300W care se conectează fără fir.

Păreri pro și contra

Imaginile prind viață cu o rezoluție atât de mare și tehnologia HDR 4K îmbunătățește calitatea din toate punctele de vedere. Să nu uităm nici de procesorul de imagine care are 4 nuclee și restul caracteristicilor superioare. Puteți conecta tot mai multe la un televizor și chiar fără cabluri, iar acest lucru e posibil cu ajutorul tehnologiilor wireless (WiFi și bluetooth). Recomand folosirea telecomenzii Smart dacă navigați prin WebOS sau pe internet pentru că are microfon integrat și recunoaște vocea, deci nu mai trebuie să scrieți ce vreți să accesați sau căutați.

LG 43UK6950PLB e cel mai accesibil din serie pentru că are un ecran de 108 cm, dar nu e deranjant cât timp nu veți sta foarte departe de el. Designul modern va atrage multă atenție din partea musafirilor și sunt puțini producători care oferă o culoarea argintie pe serii nu foarte scumpe.

Te-ar mai putea interesa