LG 43UK6470PLC, televizor cu rezoluție 4K

Televizoarele 4K sunt tot mai multe și din câte vedem majoritatea sunt de tip Smart. LG 43UK6470PLC e unul ceva mai ieftin dar și performant, iar dacă nu se văd prea bine detaliile se poate opta pentru o variantă mai mare din aceeași serie. Am ales să recomand pe cel mai mic pentru că va fi cel mai căutat și are aceleași caracteristici ca restul din serie. Probabil că vă întrebați de ce e mai scump decât alte serii cu aceleași dimensiuni, WebOS și rezoluție. Ei bine, sistemul audio la acesta e de 20W, iar tehnologiile audio sunt ceva mai mult, însă și la imagine vedem ceva îmbunătățiri.

Din poză se vede varianta cea mai mică, iar la variante mai mari stativul pare mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E recomandat de producător să alegeți doar conținut 2160p sau 4K, dar și dacă vizionați conținut TV veți observa că imaginea e scalată la o rezoluție mai mare cu tehnologia 4K Upscaler. Nu se va obține chiar aceeași calitatea video, dar va fi apreciată pentru că televizoarele 4K ieftine de la alte branduri nu o au.

Multe dintre acele caracteristici speciale se datorează sistemului de operare numit WebOS și acest brand chiar nu mai oferă variante non Smart cu diagonală mare, pentru că nu mai e cerere pentru el. Bineînțeles, acesta nu e singurul brand cunoscut care a luat o astfel de decizie.

Păreri pro și contra

Probabil vă întrebați de aceasta și nu unul mai ieftin? Eu l-aș alege oe acesta deoarece are tehnologie 4K HDR, astfel imaginea devine mai luminoasă și clară, totul devine mult mai vizibil și nu mai trebuie să ajustați anumiți parametrii la imagine. Lăsând la o partea imaginea, sunetul oferă acel efect ultra surround și niște difuzoare puternice sunt necesare dacă acea cameră e mare. LG oferă un software numit WebOS care trebuie folosit cu telecomanda Magic Remote, dacă nu e inclusă, merită să o cumpărați că nu costă așa mult.

LG 43UK6470PLC e mai ușor de folosit dacă utilizați telecomanda Smart și alegeți cea mai recentă versiune pentru a beneficia de toate caracteristicile (control vocal).

Te-ar mai putea interesa