LG 43UK6200PLA, smart TV cu webOS

Televizorul LG 43UK6200PLA e unul al anului 2018 și pe lângă faptul că e smart e compatibil cu Magic remote. Un astfel de televizor se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se remarcă prin aspect premium și o multitudine de funcții utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că televizorul e unul de top din punct de vedere aspectiv, iar pentru un plus de aspect poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport TV 200×200.


Pro

Acest LG 43UK6200PLA e unul dotat cu o diagonală de 108 centimetri (transformare aproximativă din 43 inci), iar rezoluție 4K îi vine ca o mănușă.
Poate fi utilizat alături de o telecomandă Magic (precum AN-MR18BA).
Procesorul din televizorul acesta e unul quad core, iar din această cauză toate meniurile precum și filmele vor rula fluent.
Sistemul de operare al acestui televizor e webOS, adică cel mai stabil sistem de operare de pe televizoare. Acesta are browser web și diverse aplicații (cum ar fi Netflix, jocuri și altele).
Poate fi montat pe perete, iar pentru acest lucru recomand să utilizați un suport TV 200×200. În acest fel economisiți spațiu în cameră.
Vine cu o multitudine de conectori cum ar fi wireless, slot CI+, bluetooth, 3x HDMI-uri.

Contra

Televizorul suportă telecomandă Magic Remote, dar nu vine la pachet cu așa ceva, doar dacă prindeți o promoție sau ceva de genul.

Concluzii

Aparatul de față se adresează persoanelor interesate de ceva premium, dar care să coste sub 2000 lei. Diagonala e una modică așa încât să se potrivească în camere mici, dar și mari.
Cu un astfel de dispozitiv puteți urmări divertisment din diverse surse precum ar fi cablu (chiar și în format digital deoarece are tuner DVB C2/T2/S2), Internet (Netflix, Youtube altele), playerul multimedia (de pe memorii USB, harduri externe etc) ori de pe un PC (prin intermediul HDMI).

Te-ar mai putea interesa