LG 43UJ701V, televizor Smart cu Active HDR

Televizorul Smart LG 43UJ701V face parte dintr-o serie ceva mai scumpă și se poate observa finisajul care e ceva mai elegant – argintiu. Îmi place stativul de masă deoarece e curbat și subțire, dar acesta nu mai joacă un rol atât de important dacă montați televizorul pe perete. Bineînțeles, acesta e unul dintre multele modele disponibile, iar cel mai mare e de 65 de inci (164 cm). Spre deosebire de serii mai accesibile, aceasta oferă difuzoare Harman Kardon, Active HDR, 4K Upscaler și Ultra Surround. Acestea sunt tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare și care trebuiesc luate în considerare.

Dacă poza de prezentare nu e suficient de detaliată, am pus o poză cu acesta mai jos dar și un clip de prezentare la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un LED cu tehnologie de imagine HDR 4K care e destul de des întâlnită pe televizoarele anului 2017. Conectorii acestui televizor sunt numeroși dar și diversificați, nu cred că v-ar interesa o listă cu aceștia. Se poate conecta wireless la internet dacă aveți un router performant că doar are tehnologie WiFi.

Orice televizor poate fi pus pe perete, chiar și unul curbat. Eu prefer televizoarele plate deoarece sunt accesibile și oferă mai multe decât un model curbat în același buget.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai apreciate televizoare din acest buget și chiar merită să alegeți un astfel de model, în special datorită difuzoarelor Harman Kardon. Calitatea audio e și ea importantă chiar dacă se pune accent mai punct pe partea video. Mai sunt multe de spus despre partea software deoarece are cea mai recentă versiune de WebOS – 3.5. Apreciez faptul că are inclusă telecomanda specială Magic Remote 2017, iar dacă o serie nu o are inclusă, ea poate fi cumpărată la un preț destul de atractiv.

LG 43UJ701V e cea mai accesibilă variantă a acestei serii și care ar trebui luată în considerare, dar poate vă aveți o cameră mare și ar fi necesar un ecran mai mare. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de mai jos care cred că vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa