LG 43UJ634V, televizor 4K cu Active HDR

Unul dintre cele mai noi televizoare Smart cu sistem de operare WebOS 3.5 este acest LG 43UJ634V, dar există și variante mai mari pentru cei cu un buget mai generos. Oricum, caracteristicile tehnice și tehnologiile sunt aceleași indiferent de alegere. Deci diferența de preț nu poate fi foarte mare, iar cea mai mică variantă vă poate ajuta să economisiți niște bani. Acesta are tehnologii destul de avansate care sunt considerate caracteristicile speciale ale acestei serii UJ634V: Active HDR, Effect HDR, 4K Upscaler, Ultra Surround, Mod 360 view și multe altele care țin de partea Smart. 

Poate că ați și observat că sunt mai multe tehnologii care îmbunătățesc calitatea imaginii decât la generațiile precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit împreună cu o consolă de jocuri dacă nu dețineți un monitor performant. Chiar nu are sens să luați două gadgeturi, când puteți lua unul singur și să economisiți spațiu. Toate televizoarele pot fi folosite ca monitoare dar calitatea imaginii e foarte importantă atunci când navigați pe web ori vizionați conținut media.

Calitatea audio poate fi una superioară doar cu un sistem audio puternic, iar acest televizor are difuzoare de 10 W fiecare. Nu aș putea spune că sunt foarte puternice dar sunt de tip Down firing, adică sunt direcționate în jos și redau frecvențe joace (ca subwooferele). Nu puteți să-i reproșați absolut nimic la partea de conectivitate pentru că are cele mai uzuale porturi și tehnologii wireless. Se poate conecta la internet doar cu ajutorul unui router și e recomandat să fie unul performant pentru un streaming mai bun (chiar și abonamentul e foarte important).

Păreri pro și contra

Lista de caracteristici speciale e lungă și nu voi prezenta pentru că poate o știți deja de la alte modele similare care au fost lansate anul acesta. Totuși, e vorba de un serie mai avansată cu un ecran superb și toate acele dotări menționate în primul paragraf au un rol foarte important.

LG 43UJ634V poate fi folosit ca o tabletă, adică puteți naviga pe web, reda conținut media și multe altele, chiar nu merită să optați pentru un model cu WebOS mai vechi.

Te-ar mai putea interesa