LG 43LJ624V, model 2017 cu webOS 3.5

LG 43LJ624V este un televizor de 108 cm adresat celora interesați de un model al anului 2017 cu rezoluție FHD și webOS 3.5. Poate fi utilizat pe post de monitor, iar datorită faptului că are conexiuni la net puteți vedea filme de pe stream (Netflix și alte site-uri specializare).
Cu ajutorul acestui model se pot vedea inclusiv posturi TV la calitate HD deoarece are tuner digital dublu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și funcțional. Standul (piciorul) e unul care arată bine, și dacă vreți să puneți televizorul pe perete atunci puteți să-l montați pe un suport TV compatibil Vesa 200×200.


Specificații

Modelul 43LJ624V de la LG vine cu un eran de 43 inci (aproximativ 108cm), iar rezoluția 1920×1080 pixeli îi vine ca o mănușă. Nu are nevoie nici de mai mult și nici de mai puțin.
Are două intrări de antenă, iar acest lucru ne ajută foarte mult la conectarea a două antene (cablu și satelit, de exemplu).
Conectarea le net se realizează cu sau fără fir, cel mai bine ar fi a doua variantă.
Are o mulțime de conexiuni, pe lângă cele amintite mai sus, mai exact HDMI, USB și altele.
Pentru vizionarea filmelor de pe harduri externe ori stickuri USB acest model se poate folosi de playerul multimedia care e integrat.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model de televizor ar fi multitudinea de conectori, că are două intrări RF In (intrări de antentă), player integrat (pe USB), rezoluție ridicată și ecran ok ca diagonală.
Contra ar fi ceva. Unii ar zice că nu ar fi stricat să aibă rezoluție 4K, dar nu știu la ce ar fi ajutat deoarce nu vă uitați la TV de la 10-15cm, ci de la 3-4 metri.

Concluzie

TV-ul de față vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat, iar datorită softului foarte stabil o să aveți o experiență foarte bună când folosiți televizorul, adică nu va exista lag (sacadări).
Din videoclipul alăturat puteți vedea mai bine cum se prezintă softul webOS 3.5. Este un soft mult revizuit, iar despre webOS, în general, trebuie spus că e foarte stabil.

Te-ar mai putea interesa